Virtuvės virtuozo G.Ramsay virtuvės košmarai - per TV6

Britas Gordonas Jamesas Ramsay, vienas geriausių pasaulio virtuvės virtuozų, šiuo metu gali didžiuotis ne tik sunkiai uždirbtu nemenku, ne viena dešimčia milijonų svarų įvertintu, turtu, bet ir kulinarijos atstovų taip trokštamais apdovanojimais.

Jis yra vienas iš trijų Jungtinės Karalystės virtuvės šefų, vienu metu pelniusiu net tris „Michelin“ žvaigždes. Iš viso virtuvės meistras savo sąskaitoje jų turi net dvylika! Kulinaro karjerą pradėjęs, kaip pats sako, visiškai atsitiktinai, šiuo metu G. Ramsay yra vienas geidžiamiausių kulinarų visame pasaulyje. Jo gurmaniški restoranai yra įsikūrę ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

TV6 šeštadieniais rodys ypatingą šou „Gordono Ramzio virtuvės košmarai“. Kiekvienoje laidoje Gordonas aplankys restoranus, kurių verslas nėra itin sėkmingas. Jis padės virtuvių šefams per vieną savaitę pagerinti meniu.

„Virtuvėse vyksta tikri košmarai. Savaitė - tikrai mažas laiko tarpas padaryti taip, kad restorano virtuvė visai pasikeistų ir imtų traukti į restoraną klientus. Kai Gordonas įvykdys savaitės misiją, vėliau užsuks patikrinti, ar visi jo duotieji nurodymai buvo vykdomi ir ar pavyko sėkmingai įgyvendinti virtuvės pertvarką“, - apie intriguojančią, emocijų ir gardžių išradingų kvapų kupiną laidą pasakoja naujos TV6 laidos „Gordono Ramzio virtuvės košmarai“ kūrėjai.

Su kokiais košmarais susidurs Gordonas Ramsay ir ar pavyks jam susidoroti su užsibrėžtais tikslais, sužinosite naujame kulinariniame realybės šou „Gordono Ramzio virtuvės košmarai“ - šeštadieniais 13.00 val. per TV6.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių