Vinilo plokštelės pristatyme pas Jurgą svečiuosis populiarūs latviai

Spalio 5 d. Jurga muzikos gerbėjus pakvies į savo vinilo plokštelės „Prie žalio vandens“ pristatymo koncertą Vilniuje „New York“ klube.

Šiame koncerte Jurga su grupe sugros visą savo naujosios plokštelės repertuarą, kuris sudarytas iš albumų „Aukso pieva“ ir „Instrukcija“ rinktinių dainų.

Gyvo garso koncerto metu Jurga su grupe atliks specialią programą ir prisimins jau kurį laiką neskambėjusias savo dainas. Šiame pristatymo koncerte spalio 5 dieną pasirodys ir specialūs svečiai iš Latvijos – modernų ir melodingą poproką grojanti grupė „The Sound Poets“, savo šalyje dar žinoma S.P.B. pavadinimu.

Pasak Jurgos, koncerte turėti svečių visuomet smagu. Prieš kelerius metus ji į savo koncertus buvo pakvietusi Vengrijos rokerius „Amber Smith“, o šį kartą dalinsis scena su populiaria latvių grupe. „Tikiuosi, klausytojams patiks melodinga mūsų svečių programa, kuri taps puikia muzikinio vakaro preliudija“, – sakė Jurga.

Tai bus pirmoji „The Sound Poets“ pažintis su Lietuvos publika. Prieš trejus metus debiutavusios grupės dainas „Pearl Tears“ ir „Poet“ pamėgo ne tik Latvijos radijo stotys, jas buvo galima išgirsti ir kaimyninėse šalyse. Šios grupės muzikos ir tekstų autorius yra grupės lyderis ir dainininkas Janis Aišpuras (Jānis Aišpurs), o grupės bosininkas koncertuoja ir su populiariaisiais „Brainstorm“.

„The Sound Poets“ yra laimėjusi jaunų atlikėjų konkursą „UrbanPlayground“ ir koncertavusi didžiausiuose Latvijos muzikos festivaliuose, tarp jų „Baltic Beach Party“ ir „Positivus Festival“. Grupės diskografijoje kol kas vienas albumas – „Sound Poetry“. Šiuo metu grupė ruošia repertuarą antram albumui, kurį Latvijos radijo stotyse ir internete jau pristato daina „Request for Reincarnation“.

Svečiuodamiesi Jurgos vinilo plokštelės pristatymo koncerte latvių muzikantai atliks apie 35 minučių programą, kurioje nuskambės šią grupę išpopuliarinę kūriniai. Jurga su grupe muzikos klausytojams atliks apie pusantros valandos trukmės specialiai šiam koncertui parengtą programą. Bilietus į vinilo plokštelės  „Prie žalio vandens“ premjerinį koncertą platina „Bilietai.lt“. Pasak renginį organizuojančios M.P.3 agentūros, bilietų paklausa į koncertą yra labai didelė, renginys yra sėdimas ir didžioji bilietų dalis jau yra parduota.


Šiame straipsnyje: The Sound Poetsjurga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių