„Vingiuotas kelias namo“ – populiariausias filmas Lietuvoje

Šį savaitgalį Lietuvos kino teatruose skambėjo juokas – antrą savaitgalį iš eilės Holivudo komedija „Vingiuotas kelias namo“ yra populiariausias filmas Lietuvoje.

Komedija susilaukė sėkmės visame pasaulyje – „Vingiuotas kelias namo“ jau uždirbo virš 100 milijonų dolerių.

Prieš filmo premjerą režisierius Toddas Phillipsas sakė, kad neturi tikslo pakartoti savo ankstesnės juostos „Pagirios Las Vegase“ sėkmės (filmas uždirbo 460 milijonų dolerių ir tapo pelningiausia pastarojo meto komedija), jis tiesiog mėgavosi kurdamas šį filmą ir darbu su aktoriais Zachu Galifianakiu bei Robertu Downey jaunesniuoju.

„Kiekviena diena buvo nauja patirtis ir mes puikiai leidome laiką, – kalbėjo filmo žvaigždė Robertas Downey jaunesnysis. – Manau, kad Toddas Phillipsas teisus sakydamas, kad jis ir už dyką darytų tai, už ką jam mokami pinigai. Jis kasdien juokėsi“.

Tačiau nors kuriant komediją filmavimo aikštelėje nuolat skambėjo juokas, kūrėjai rimtai dirbo. Kiekvieną rytą vykdavo susirinkimai ir filmo aptarimai. Tai vedė iš proto aktorių Zachą Galifianakį: „Toddas rėkia. Tuomet Robertas Downey jaunesnysis rėkia jam atgal. Ir taip po valandą kas rytą“.

Tačiau filmui „Vingiuotas kelias namo“ išsilaikyti populiariausių sąrašo viršūnėje trečią savaitgalį iš eilės bus nelengva – šį penktadienį įvyks laukiamiausio metų filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos (1 dalis)“ premjera, kuris, kaip tikimasi, į kino teatrus privilios didžiulį būrį poteriados gerbėjų.

Lapkričio 12-14 d. Lietuvos kino teatrų Top3:

1. „Vingiuotas kelias namo“ – 4926 žiūrovai – 65142 lt.
2. „Bjaurusis aš“ – 4764 žiūrovai – 63908 lt.
3. „Nesuvaldoma grėsmė“ – 4070 žiūrovų – 52201 lt.


Šiame straipsnyje: Vingiuotas kelias namo

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių