Vilniuje ir Kaune – nemokami filmo „Mergina su drakono tatuiruote“ kino seansai

Gruodžio 1-2 d. Vilniaus ir Kauno „Baltų lankų“ knygynuose vyks nemokami švedų trilerio „Mergina su drakono tatuiruote“ kino seansai.

Jau dvi savaites iš eilės „Baltų lankų“ knygynuose skelbiamos kultinio švedų bestselerio „Mergina su drakono tatuiruote“ dienos. Praeitą savaitę renginiai vyko Klaipėdoje ir Šiauliuose, o šią savaitę pramogos lauks Vilniaus ir Kauno „Baltų lankų“ knygynų lankytojų. Kaune renginys vyks šiandien, gruodžio 1d., nuo 17 val., o Vilniuje rytoj, gruodžio 2 d.

Renginio metu knygynuose lankytojams gros didžėjus Dj Mathew Glow. Visi įsigiję kultinį bestselerį, išleistą leidyklos „Obuolys, galės nemokamai pasipuošti įspūdingais piešiniais – laikinomis tatuiruotėmis, kurias profesionaliai nupieš tatuiruočių salono „Drakono ženklas“ meistrai, o dar nematę ką tik kino teatruose rodyto filmo „Mergina su drakono tatuiruote“ – jį nemokamai pamatyti.

„Mergina su drakono tatuiruote“ – yra pirmoji švedų rašytojo Stiego Larssono trilogijos „Millennium“ dalis. Ši trilogija buvo tituluota antru sėkmingiausiu Švedijoje pagamintu populiariosios kultūros produktu po grupės ABBA. Pagal bestselerį sukurtas to paties pavadinimo filmas taip pat sulaukė didžiulės sėkmės – Europos ir JAV kino teatruose jau uždirbo per 100 milijonų eurų.

Netrukus Lietuvos kino teatruose pasirodys ir antroji „Millennium“ kino trilogijos dalis „Mergina, kuri žaidė su ugnimi“. Gruodžio 3 d. įtempto siužeto trileris debiutuos Kauno „Cinamon“ kino teatre, nuo gruodžio 10 d. bus pradėtas rodyti „Pasakoje“ Vilniuje, o nuo gruodžio 17 d. – ir visuose kituose kino teatruose.

„Merginos su drakono tatuiruote“ dienos„Baltų lankų“ knygynuose:

Kaune:
gruodžio 1 d. (trečiadienį), 17 val.
Knygyne „Baltos lankos“, PC Akropolis, Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas

Vilniuje:
gruodžio 2 d. (ketvirtadienį), 17 val.
Knygyne „Baltos lankos“, PC Akropolis, Ozo g. 25, Vilnius


Šiame straipsnyje: Mergina su drakono tatuiruote

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių