Vilniaus mažojo teatro premjera vaikams - apie meilę

Lapkričio 22 dieną Kalėdoms besiruošiantis Vilniaus mažasis teatras mažuosius žiūrovus kviečia į premjerą - Agnės Sunklodaitės režisuotą muzikinį spektaklį „Karalaitė ir princas Krabas“ pagal italų liaudies pasakas.

Spektaklyje „Karalaitė ir princas Krabas“ negirdėtas ir įdomias italų liaudies pasakas seka ir su vaikais bendrauja šmaikštuolė Papūga. Neturtingas žvejys pagauna jūroje didžiulį krabą. Žvejui nunešus jį į karaliaus rūmus, paaiškėja, kad tai - meilės be atsako kankinamos Undinės užburtas Princas. Princą pamilsta ir įnoringa Karalaitė, tačiau jai reikia atlikti nepaprastą dalyką, kad iš Undinės kerų išvaduotų mylimąjį... Tai improvizacijos šėlsmo ir puikios muzikos kupinas spektaklis apie meilę ir apie tai, kaip meilė keičia žmones.

A.Sunklodaitės teigimu, jai tik pradėjus dirbti teatre nuolat kildavo klausimų, kaip kalbėti su vaikais apie rimtus dalykus, kad jiems būtų įdomu. „Taip manoji režisūra ir atsirado - iš noro ką nors svarbaus pasakyti vaikams. Pasakyti taip, kad jie suprastų, kad jiems būtų įdomu“, - sakė režisierė.

Spektaklyje vaidina aktoriai Martynas Nedzinskas, Tomas Stirna, Indrė Patkauskaitė, Tadas Gryn ir Agnė Šataitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių