Vilioklė B. Refaeli nusifilmavo erotiškoje reklamoje

Kaip vieną pagrindinių „Victoria's Secret“ modelių, esame įpratę matyti Bar Refaeli įvairiu laipsniu nusirengusią ir prieš šias šventes 27 metų gražuolė vėl nusimetė drabužius - šį kartą šventiniam striptizui savo apatinių drabužių linijai pareklamuoti.Reklama prasideda tuo, kad Bar žingsniuoja Niujorko gatvėmis su visais Kalėdų Senelio atributais - kailinukais, batais, net barzda.

Tačiau vos įžengusi į savo butą ji nusiima išsitaršiusią baltą barzdą, o tada randa dėžę su „Under.Me“ gėrybėmis ir ima nusimesti Kalėdų senelio drabužius, pademonstruodama savo kuriamos linijos patogius medvilninius apatinius drabužius.

Ji pirštais perbraukia šviesius banguotus plaukus ir patraukia vyro bute priešais jos langus dėmesį, kai žingsniuodama vien su Kalėdų senelio kailinukais pademonstruoja dailų užpakaliuką.

Reklama baigiasi tuo, kad Bar su balta liemenėle, languotomis pižamos kelnėmis ir Kalėdų senelio kepure gulėdama savo lovoje merkia akį žiūrovams.

Manekenė aiškiai didžiuojasi šia reklama - „Twitter“ ji paskelbė nuorodą į ją ir parašė: „Kalėdų Senelis atvyksta į miestą! Linksmų Kalėdų!“

Bar, kuri, kaip žinia, kažkada susitikinėjo su Leonardo DiCaprio (Leonardu DiKaprijumi), savo apatinių liniją pristatė pernai ir didžiausią dėmesį skiria „patogiems paprastiems“ drabužėliams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių