Viešbutis „ARARAT“: sutikite šventes pajūryje!

Naujas ir modernus keturių žvaigždučių apartamentų viešbutis „ARARAT“ kviečia visus sutikti šventes kartu. Apsilankę pas mus pamiršite apie kasdienius rūpesčius, rasite viską, ko prireiks Jūsų poilsiui ir tapsite tikru gurmanu!

Pasiūlysime Jums įsimintinas akimirkas prabangiu interjeru tviskančiame  naujajame restorane ir armėniška autentika persmelktame senajame restorane. Intriguojantys restorano šefo pasiūlymai nustebins net išrankiausiąjį, o gurmaniški patiekalai įgys ypatingą skonį, kai paragausite tiesiai iš Armėnijos atgabento vyno.

Kalėdų vakarą-gruodžio 26-ąją, 19 val. „ARARAT“ restorano salėje legendinė uostamiesčio grupė "Studija" ir jos draugai dovanos tradicinį kalėdinį koncertą ir 5val. trunkančią kalėdinę programą. Grupė "Studija" atėjusiesiems gros šlageriais tapusias savo dainas. Visų laukia ne tik puikus koncertas, bet ir dovanos bei siurprizai. Atlikėjai drauge su žinomais miesto ir šalies dainininkais kviečia savo gerbėjus pabūti kartu ir pasiklausyti kalėdinės ir kitos populiarios muzikos. Bilietų kaina tik 40/60 Lt.

Naujųjų metų išvakarėse-gruodžio 30-ąją, 20val. restorane "ARARAT" geriausios baltijos šalių atlikėjos statulėlę pelniusios Jurgos Šeduikytės koncertas, kuriame skambės senos, gerai žinomos bei negirdėtos ir užburiančios dainos iš naujojo Jurgos albumo „+37 (Goal of Science)“. Bilietų kaina tik 40/50Lt.

Bilietus galite įsigyti renginio vietoje, o informacijos teirautis tel.: +370 46 400880 arba el.paštu: info@ararat.lt. Koncertų dalyviams apgyvendinimas tik nuo 150Lt už dvivietį kambarį, kuriame pasijusite geriau nei namuose. 1-3 kambarių apartamentuose vyrauja modernios klasikos interjeras su stilingomis detalėmis. Taip pat Jūsų patogumui kiekviename numeryje įrengta ergonomiška virtuvė su būtiniausia buitine technika ir virtuvės reikmenimis.

Naujametinę naktį kviečiame visus apsistoti už ypatingą kainą. Tik gruodžio 31-ąją pasiūlysime dvivietį kambarį su ypatingai gardžia vakariene, dar gardesniais pusryčiais ir pirtimi kitos dienos ryte tik už 450Lt (2asmenims). Taip pat visus apsistojusius svečius pakviesime į nepaprastai jaukų lounge barą, kuriame skaičiuojant paskutines senųjų metų minutes vaišinsime svečius šampanu bei dovanosime nuostabius fejerverkus. Kadangi viešbutis įsikūręs pačiame Klaipėdos senamiestyje, tad visos naktinės miesto pramogos svečiams bus it ranka pasiekiamos. O atsižvelgiant į tai svečiams pasiūlysime vėlesnį išvykimo laiką.

Tų kurie jau susiplanavę savo šventes lauksime paprastomis dienomis bei pasiūlysime įsigyti dovanų kuponus ir tokiu būdu nustebinti draugus ir artimus.

Romantiški pasiūlymai dviem

1.

Vakarienė restorane.

150,-Lt

2.

Vakarienė restorane + 1val. SPA

200,-Lt

3.

Vakarienė restorane + apgyvendinimas papuoštame kambaryje.

300,-Lt

4.

Vakarienė restorane + apgyvendinimas papuoštame  kambaryje + 1val. SPA

450,-Lt

5.

1val. 30min.  SPA + granatų vyno butelis.

200,-Lt

Praktiški pasiūlymai

1.

2val. SPA* + pirtininkas atliekantis Hamam procedūrą+ kalnų žolelių arbata.

300,-Lt

2.

Dovanų kuponas už pasirinktą sumą.

 

* -

SPA talpina nuo 2 iki 8 žmonių. Galima papildomai užsisakyti maistą iš restorano, kurį padavėjos patieks Jums pirtyje.

 

 


Šiame straipsnyje: ararat

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių