Vieniši Lietuvos ūkininkai pinigų atostogoms neskaičiuoja

Birželio 21-ąją, ketvirtadienį, 21.00 val. TV3 eteryje startuosiančiame pasimatymų projekte „Ūkininkas ieško žmonos“ surasti savo antrąją pusę pasiryžo šeši Lietuvos ūkininkai. Šeši ūkininkai, kurie paneigia bet kokius stereotipus apie tolimiausiuose vienkiemiuose gyvenantį šiuolaikinį jaunimą. Jie protingi, žavūs, romantiški ir atsakingi, o labiausiai stebina tuo, kad kam jau kam, bet poilsiui pinigų tikrai neskaičiuoja!

Tie, kurie mano, kad kaime gyvenantys ir dirbantys žmonės „nemato dienos šviesos“, – tikrai klysta. „Kartu su šeima bent kartą per metus vykstame į egzotiškus kraštus. Tu negali, žmogau, visą laiką dirbti, reikia susirasti ir minutę poilsiui!“ – aiškina jau šios vasaros pabaigoje į Ibisą Ispanijoje keliauti žadantis 21 metų Simas iš Biržų. Ką gali žinoti, gal į Balearų salą jau kartu vyks Simo išrinktoji, kurią jis susiras TV3 vasaros pažinčių projekte?

Šiltus kraštus tiek žiemą, tiek vasarą mėgsta ir kitas projekto dalyvis – 33-ejų Martynas iš Prienų rajono. Vyriškis prisipažįsta, kad paskui saulę seka net dukart metuose. Tačiau jis išlieka romantiškas: „Žinoma, turiu svajonę vykti ilsėtis kartu su mylima moterimi. Labai tikiuosi, kad svajonė išsipildys“, – atvirauja Martynas.

Tuo tarpu ekologišką gyvenvietę kuriantis 26 metų Darius net ir šiuo metu vieši Čikagoje! Nuolat keliaujantis lektorius sako, kad kuprinė – ištikimiausia jo draugė. Tik kaži ar dar ilgai...

Šeši vyrukai sutartinai patvirtina, kad jų moterims tikrai nereikės lakstyti paskui karvių uodegas ar kiaurą parą arti laukus. „Pagrindinis ūkininko žmonos darbas – buhalterijos tvarkymas, o už šį darbą dar svarbiau – moteriška šiluma ir dėmesys, kai vakare po darbų mes grįžtame namo“, – šypsosi ūkininkaičiai.

Topinambus ir gluosnius biokurui auginantis 39 metų amžiaus Petras sako, kad širdis nudžiugtų, jei mylimoji mylėtų gėles, nes vyras turi vieną svajonę – visą vasarą žydinčiais topinambais išpuošti gyvenamuosius Vilniaus rajonus...

Ar bus lemta išsipildyti ūkininkų svajonėms ir ar jie savo išrinktąsias pakvies kartu atostogauti, bus aišku jau birželio 21-ąją, ketvirtadienį, 21.00 val. startuosiančiame TV3 pasimatymų projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ antrajame sezone!


Šiame straipsnyje: Ūkininkas ieško žmonos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių