„Victoria's Secret“ šių metų „svajonių liemenėlės“ kainą numušė ekonomikos krizė

Apatinių drabužių kompanija "Victoria's Secret" trečiadienį, kaip ir kasmet, pristatė brangakmeniais papuoštą "svajonių liemenėlę", tačiau šventinio laikotarpio kataloge jos kaina buvo sumažinta, atsižvelgiant į antrus metus tebesitęsiantį sudėtinga laikotarpį po ekonomikos krizės.

Manekenė iš Brazilijos Adriana Lima pademonstravo Niujorke liemenėlę "Bombshell Fantasy Bra", papuoštą 3 tūkst. baltų deimantų, melsvų safyrų ir ovalinės formos topazų, kurių bendras svoris - 142 karatai. Š liemenėlė įvertinta dviem milijonais JAV dolerių (4,5 mln. litų).

"Victoria's Secret" veidas A.Lima, kuri, pasak žurnalo "Forbes", per metus uždirba 7,5 mln. dolerių (18,6 mln. litų), pabrėžė, kad unikali liemenėlė, sukurta Italijos juvelyrinių dirbinių kompanijos "Damiani", yra ne vien puošni, bet ir patogi dėvėti.

"Ji patogi, labai patogi", - 29 metų gražuolė sakė naujienų agentūros "Reuters" televizijai.

Du milijonus dolerių kainuojantis baltos ir mėlynos spalvos aprangos elementas, papuoštas dangaus ir žvaigždynų motyvais, buvo pademonstruotas pristatant artėjančio šventinio laikotarpio "Victoria's Secret" kolekciją. Kasmet per šiuos renginius pristatoma vis nauja "svajonių liemenėlė".

Tačiau šiemet sukurta liemenėlė buvo trečdaliu pigesnė nei tris milijonus dolerių kainavusi pernykštė "Harlequin Fantasy", papuošta 2 350 baltų, šampano ir konjako spalvos deimantų, tarp jų širdelės pavidalo 16 karatų šampano spalvos briliantu. Bendras jos brangakmenių svoris buvo 150 karatų.

"Victoria's Secret" 2008 metų liemenėlė "Black Diamond Fantasy Miracle" buvo įvertinta 5 mln., 2007 - 4,5 mln., o 2006 - 6,5 mln. dolerių.


Šiame straipsnyje: Victoria's Secret

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių