Velykiniuose „Chorų karuose“ I.Jankauskaitė kardinaliai pakeis įvaizdį

Šį sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje –  projekto „Chorų karai„ šeštoji laida. Penkis sekmadienius iš eilės populiarumo spinduliuose besišildantys „Chorų karai“ bus ypatingi: žiūrovų laukia speciali šv. Velykoms skirta programa, kurioje susijungs opera, miuziklas ir animacija, o projekto vedėja aktorė Inga Jankauskaitė pademonstruos net tris kardinaliai skirtingus įvaizdžius.

„Chorų karų„ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė žada: „Kol žiūrovai margins šventinius kiaušinius, tiesioginiame eteryje vyks ypatingas velykinis pasirodymas, skirtingi chorai trumpam įsijaus į vištų ir gaidžių vaidmenis. Tokios nuotaikingos, šmaikščios muzikinės kovos, įrodinėjant savo pranašumą, choristai dar nebuvo demonstravę.“

Sekmadienio laidos tema – filmai, todėl žiūrovai išvys ir skirtingų kino žanrų interpretacijas, ir galybę netikėtų kostiumų. „Chorų karų„ kūrėjai prasitaria, kad projekto vedėja I. Jankauskaitė per vieną vakarą įsijaus į tris itin skirtingus įvaizdžius: į „pačios kiečiausios vištos“, į fatališkosios, visame pasaulyje garsios operos herojės Karmen ir į vaikų mylimos knygos personažės Merės Popins.

Žiūrimiausių laidų Lietuvoje trejetuke karaliaujančiame projekte dėl išlikimo susikaus 5 chorai: Vaidos Genytės Policijos choras, Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu, „ŠarkA„ ir Vilniaus mieste gyvenančių žmonių Šachmatinis choras, Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“ ir Stano benamių choras Spindulys. Kuris negrįžtamai paliks projektą?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių