V.Burnys: „Brodvėjus“ du kartus užsiliepsnojo po mūsų ritualinio koncerto

Šio trečiadienio laidoje „Žvaigždžių klubas“ dalyvausiantis grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys atskleis, kas iš tiesų net du kartus sukėlė gaisrą garsiajame muzikos klube „Brodvėjus“.

Pasirodo, abu kartus gaisras klube kilo po grupės „Išjunk šviesą“ pasirodymų. „Ne, tikrai nieko nepadeginėjome. Čia ko gero kaltos juodosios jėgos“, - paslaptingai prabils muzikantas.

Valdas papasakos, kad klubą ko gero bus sunaikinęs ne kas kitas, o pats pragaro valdovas velnias. Mat grupės vyrukai pirmojo koncerto klube metu bandė iškviesti šėtoną. „Mūsų daina buvo tarsi ritualinės apeigos kviečiančios piktąjį... Dar pajuokavome, ar tik mums patiems blogai nesibaigs tokių dainų atlikimas. Netrukus po koncerto klube kilo gaisras. Matyt, nelabasis paskui mus seka ir klubą degina“, - spėlios V.Burnys.

Kiek kartų nelaimės persekiojo „Brodvėjaus“ klubą ir po kokio įvyko jis degė antrą kartą? Kodėl Valdas Burnys niekada neis į politiką ir kokį didžiausią honorarą muzikantas yra gavęs už grupės pasirodymą, „Išjunk šviesą“ lyderis atskleis jau šiandien „Žvaigždžių klube“ su Natalija Zvonke bei Vitalijumi Cololo, 20.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Valdas Burnys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių