V.Budraitytė: jei I.Norkutė nebūtų susituokusi, skyrybos - garantuotos

Prieš pora dienų bažnyčioje priesaikas davę sutuoktiniai aktoriai Inga Norkutė ir Aurimas Žvinys ne vienam iškėlė klausimą - kam jiems to reikia?

Juk Inga ir vienuolika metų jaunesnis Aurimas – jau oficiali šeima. Slaptas vestuves Vilniaus santuokų rūmuose  jiedu iškėlė kovo mėnesį. Kodėl tik dabar eina į bažnyčią?

Atsakymas netikėtas: pasirodo, taip elgtis Ingai bei Aurimui liepė žinoma būrėja  Vaiva Budraitytė. „Inga manęs paprašė, kad pažiūrėčiau, ką man žvaigždės žada šiems metams. Sakau, susituokti geriausia iki tos datos, nes paskui jau viskas tik prastės”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” pasakos Vaiva Budraitytė.

Lemtingasis Ingos bei Vaivos pokalbis įvyko šiais metais, LNK laidos „Būk mano meile“ filmavimo užkulisiuose.

Sužinojusi, kad Inga su Aurimu draugauja jau šeštus metus ir dar nėra susituokę, būrėja pakėlė skandalą: koks čia gyvenimas „susimetus“!

Peržvelgusi planetų išsidėstymus ir kitas jai vienai tesuprantamas kreives, Vaiva persigando - žvaigždės rodė: jeigu šių metų kovą Inga bei Aurimas nesusituoks,  skyrybos – beveik garantuotos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onsė

onsė portretas
na kaip gerai kad yra ta Vaiav,nu va žmonės suituokė ,o tai būt susipykę ir su viskam išsiskyrę,o dabar nesibars nesipyks ir niekad nesiskirs
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių