„Vans Off The Wall Music Stage“ koncertai pirmą kartą Lietuvoje

Idėja išpildyti šį projektą kilo alternatyvaus roko grupei „Freaks On Floor“ ir jaunimo batų „Vans“ atstovams Baltijos šalyse. „Vans“ Lietuvoje iki šiol palaikė tik jaunimą, važinėjantį riedučiais. „Off The Wall Music Stage“ koncertų turas yra pirmas kartas, kai jaunimo dievinamos avalynės gamintojai prisideda prie gyvos muzikos scenos Lietuvoje.

Kaip teigia, „Freaks On Floor“ lyderis Justinas Jarutis, bendradarbiavimas su „Vans“ yra naujas ir itin įdomus karjeros etapas: „Šis projektas gali tapti puikiu pavyzdžiu Lietuvos muzikos atlikėjams ir koncertų organizatoriams bei suteikti mums visas galimybes pasirodyti Estijos koncertų ar festivalių scenose.“

Alternatyvaus „tūso“ dirigentai į sceną lips ne vieni. Koncertą pradės talentinga estų elektro-roko grupė „EPORDWERK“ iš Talino. Grupės sudėtis itin įdomi, nes grupės lyderis Karl-Kristjan Kingi yra gerai Lietuvoje žinomos kitos roko grupės iš Estijos „Bedwetters“ būgnininkas ir vokalistas. Dar vienas „EPORDWERK“ narys Boris Hrebtukov groja būgnais „Tanel Padar & The Sun“ grupėje, kuri dar 2007 metais pasirodė „Be2gether“ scenoje ir nuolat šmėžavo „MTV Baltic“ ekrane.

Grupės „Freaks On Floor“ vardas jau keletą metų ryškiai matomas įvairių vakarėlių ir žinomų festivalių programose. Vaikinai senokai pelnė muzikos kritikų simpatijas bei susišlavė nemažai apdovanojimų. Šiais metais džiaugsmo ir energijos iškrovos trijulė turėjo per akis – grupė išgyveno griausmingą debiutinio albumo „Freaky Wonder“ pristatymo turą bei gerbėjus nudžiugino pirmuoju vaizdo klipu dainai „Symphony about the Goodman“.

Renginio metu abi jaunos grupės susiburs bendram tikslui – dalintis patirtimi ir kuriama muzika bei dar labiau sustiprinti gyvos muzikos sceną Lietuvoje bei pažinti tokią pat Estijoje.

Bilietų kainos: 15 Lt, su „Vans“ atributika 10 Lt.

„Vans Off The Wall Music Stage“ koncertai:

Gruodžio 16-ąją Vilniuje, gyvos muzikos klube „Tamsta“
Gruodžio 17-ąją Kaune, klube „Džem'pub“


Šiame straipsnyje: Freaks on Floor

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių