Vangos pranašystės buvo melagingos?

Grįžti į straipsnį

ika

ika portretas
tiesa

Bvanga

Bvanga portretas
kadangi vakar per telika buvo aiskiai pasakyta, kad labai placiai atverta burnos ciakra yra ne kieno nors kito, o Kauno vicemero Buskeviciaus, ir kad jo auroje yra daug melynos bei zalios spalvu, tai, manau, pats laikas jam mesti visus kinus ir kitas nesamones, o uzsiimti tikra energetika - pokalbiais su anapusiniu pasauliu bei panasiais dalykais. Ir vardas jo galetu buti BVANGA

vvvv

vvvv portretas
As manau kad teisybe,faktai kalba .Negali zemeje buti tiek blogio... .M.Tecer prognozavo Europos griuti,Japonai prognozavo pasauline ekonomine krize.... Vokieciai nori susigrazinti marke,tai apie ka dar liko kalbeti....Ko klauso Lietuva,ko ji tikisi.....,nori kad liktu salis be savo pinigu ,be nieko .....Begalviai valdo Lietuva ,as taip manau o kaip bus-bus matyti.22 metai atgal sakiau ,kad bus visko tik zmones netures uz ka pirkti,niekas netikejo tuo metu o kaip yra dabar ,vadinasi teisybe sakiau ,ir t.t....Sakiau atsidarys sienos ,bet kas is to,bus daug zmoniu kurie netures uz ka isvaziuoti uz tu sienu,taip ir yra.Kas turejo pinigu ,tas isvaziuodavo ir Tarybiniais laikais,rasdavo budu.

ffff

ffff portretas
Buskeviciui laikas pailseti,matomai jo stogas jau vaziuoja is neturejimo ka veikti.Per ilgai uzsibuvo ,nieko neveikdamas.Teko viena karta Kauno m. savivaldybes koriduriuje praeinant uzklausti jo,daugiau nieko nereikejo,viskas buvo aisku, ko jis toje Kauno m. savivaldybeje sedi o sedi del to, kad neturi jokio kito rimto uzsiemimo,o miestui jis nieko nedirba ir nieko gerao del Kauno nenuveikia..

nuomone

nuomone portretas
Vangos pranasystes labai tikros ir deja tik nenori tiketi tie, kurie labai yra juodom sazinem... Ji pasake dievas mato, dievas girdi ir tik svariom sazinem liaudis isgyvens. taigi mielieji, kuriems pinigai - popieriai pasidare labai didele verte, del pinigu isduodat kaimyna, drauga ar artima zmogu, drebekit, nes Vanga jums nieko gero nezada...

žmonems

žmonems portretas
jei jums sapnuojasi spalvoti sapnai,košmarai ... reiškia jus gyvenat jau nebe pirmą gyvenimą

ontė

ontė portretas
Išleista daugybė knygų su Vangos pranašystėmis, tačiau daugelyje jų bulgarei priskiriami žodžiai, kurių ji niekada nesakė. Anot jos dukterėčios Krasimiros, netiesos, prirašytos apie jos tetą, kiekis kelia siaubą. Jos bendravimas su mirusiais, pagal Biblija - didžiulė nuodėmė, tarnavimas šėtonui, todėl Bažnyčia jos šventąja nepaskelbė.

Zurnalistams

Zurnalistams portretas
Ko cia taip stebetis,kad paprasta valstiete galejo taip tiksliai numatyti ivykius? Tame ir reikalas,kad ne paprasta,o Dievo apdovanota. Rasot,tarsi nebutumete girdeje apie ekstrasencus,kurie mato daug ka,tik paeme i rankas nuotrauka ar dar koki zmogaus asmenini daikta,tai nerasinekite kvailysciu - "kaip galejo...". Galejo,nes tai jai buvo duota is auksciau ir nematau cia nieko stebetina.

cxzxzxxsa

cxzxzxxsa portretas
kaip gali buti pranasystes melagingos arba nemelagingos, pranasystes yra pranasystes, melagingom arba ne gali buti tik homoseksualistu pasakos.

as

as portretas
ją aplankė maždaug milionas lankytojų per gyvenimą prašančių pagalbos ir pranašysčių, manot eitų tokios minios pas bet kokią nuopezą kuri nieko neišpranašauja? kai kurie komentatoriai taip mano:)

zzz

zzz portretas
nustokit gasdint zmones durneliai

to 4 nuomonė

to 4 nuomonė portretas
visa bėda, kad ne Dievo galia ji pranašaudavo. Daug visokių "pranašų" skelbiasi kalbantys nuo Dievo, bet tai neturi nieko bendro su Šviesa ir Tiesa, o tik su tamsybių pasauliu.

Galerijos

Daugiau straipsnių