A. Valinskui - kaltinimai idėjos vagyste

Grįžti į straipsnį

pagaliau

pagaliau portretas
kas nors sustabdys ta Lietuvos geda ir nelaime.jo zmona turi gera balsa bet yra daug bet.............

Zulikas

Zulikas portretas
Kas nors abejoja Valinsko padorumu?

lina

lina portretas
Negu nebėra Lietuvoje naujų žmonių jau tie Valinskai taip atsibodo,kad jei rodo juos tuo išsijungiu televizorių ,man atrodo ir daugelis lietuvos gyventojų jau atsibodo jie ,parodykite naujų žmonių ,man atrodo rastumete žymiai gabesnių

2 Lina

2 Lina portretas
Sutinku su tavimi, Lina. Ya tik dvi problemos. 1- ribuota talenku rinka; 2-vadinamuju show biznio tuzu uzrpavimas tv ekranu. Tai vyksta nemoraliais, ant ribos su istatymo pazeidimu metodais, gujimas(mobbing) taikomas placiai. Belieka tenkintis rusu, anglu, lenku pramoginem laidom.

2-am

2-am portretas
Nu kam gi dar klausi?:)

taip

taip portretas
valinskas kaip pasirodo tv ekrane, o ypac su ruta, as televizoriu isjungiu,nes rodoma vienos kvailystes.

Idėja

Idėja portretas
kol neužpatentuota taip ir lieka idėja, kurią gali pasisavinti bet kas, o įrodyti to beveik neįmanoma. Reikėtų žinoti tokią elementarią tiesą. O dabar kovok su vėjo malūnais.

TT

TT portretas
Grochlint idėjas šou versle - įprastas reikalas. Bus bachuriukas dar prasuktas už šmeižtą, susimokės neturtinės žalos ir labai džiaugsis, kad BTV jo nepasodino ir jis gali laimingai gryžti į savo DB. Šitoj vietoj teisybės nebūna.

Ar

Ar portretas
atsimenate, kaip skandalingai jis sieke Seimo pirmininko posto?

tarp kitko

tarp kitko portretas
Laidoj Plikis ir Ponia ( nors tai Mikel. -100 metu iki tikros damos-ponios plaukti) irgi matosi daugybe skoliniu is rusu programu,ypac is "Vecernyj Urgant".

tarp kitko

tarp kitko  portretas
Valinkskui per silpna ta Plik. ir Pon. laida -turi jis ir smaikstumo,ir zaibiska reakcija, ir puikus psichologas.. bet jam trukdo ana , persipudravusi Nykpele ,besikartojanti is laidos i laida, sugebanti tik sausai maivytis( nes prigimtinio zavumo ji neturi, o labai nori buti "aristokrate" ). Matosi kala ji piniga nebesigilindama : su ta pacia "kriaukle "ant galvos, su tais ruskais -barbiniais siulais antakiais ,su nuperpudruotais spuogais ant veido, Tokia sintetine Boba ,kaip sako Valinskas.

Galerijos

Daugiau straipsnių