A. Valinskui - kaltinimai idėjos vagyste

Pasigirdus žiniai apie BTV projektą „Lietuviškos muzikos legendos“, įkandin nugriaudėjo kita – dainininkas Airidas Karpavičius viešai apkaltino vieną jo prodiuserių A.Valinską ir BTV direktorių Liutaurą Elkimavičių pavogus jo idėją.

26-erių vaikinas, dar prieš kelis mėnesius plačiai paskelbęs, kad iš Anglijos grįžo rimtai nusiteikęs užkariauti didelę dalį televizijos rinkos, teigia, kad tai jis BTV pasiūlė naujojo projekto idėją ir buvo įžūliai apkvailintas.

Esą projektą asmeniškai įteikė kanalo direktoriui, o nuo šou „Žvaigždžių vartai“, kurį laimėjo, pažįstamas A.Valinskas palaikė idėją ir sutiko bendradarbiauti.

Tačiau galiausiai pats vaikinas buvo išmestas už TV vartų. Iš nuoskaudos jis išsiuntinėjo vadinamąjį savo tiesos įrodymą – slapta darytus pokalbių su A.Valinsku ir L.Elkimavičiumi įrašus.

BTV savo ruožtu pranešė, kad šiuo metu teisininkai seka visą tolesnio konflikto eigą ir rengia atitinkamus dokumentus teisiniams veiksmams prieš informacijos skleidėją atlikti.

Tiesa, pripažįsta, kad jaunasis dainininkas siūlė projektą, panašų į „Mūsų dienos kaip šventė“, tačiau pirma jam pasiūlyta pasimokyti surengiant koncertą su muzikos legendomis. Televizija nebijo jokių kaltinimų idėjos vagyste, nes tokios nebūta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pagaliau

pagaliau portretas
kas nors sustabdys ta Lietuvos geda ir nelaime.jo zmona turi gera balsa bet yra daug bet.............

Zulikas

Zulikas portretas
Kas nors abejoja Valinsko padorumu?

lina

lina portretas
Negu nebėra Lietuvoje naujų žmonių jau tie Valinskai taip atsibodo,kad jei rodo juos tuo išsijungiu televizorių ,man atrodo ir daugelis lietuvos gyventojų jau atsibodo jie ,parodykite naujų žmonių ,man atrodo rastumete žymiai gabesnių
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių