Valentino dieną klube „Dr.Who“ širdis suporuos pažinčių naktis

Kuklumas puošia - bet tik ne tuomet, kai sprendžiami širdies reikalai. Vasario 13 d., šeštadienį, Klaipėdos klube „Dr.Who“ šurmuliuos stilinga pažinčių naktis, kuri padės nusimesti drovumo šydus, pamokys žaismingai pamerkti akį savo simpatijai ir pagaliau pasiryžti ištarti „labas“.

Meilės balandžiai po skliautais neplazdės, tačiau bus proga kitais būdais „tai vienintelei“ arba „tam vieninteliui“ pasiųsti žinutę su meilės sonetu ar telefono numeriu. Šventiškai dekoruotame klube romantiškus raštelius išnešios sparnuoti Šv.Valentino kurjeriai.

Norint išlieti savo jausmus pakaks pasikviesti vieną iš jų atokiau, suraityti kelis saldžius žodelius ant specialaus atviruko ir pasiųsti savo „agentą“ pas personą, dėl kurios galbūt jau seniai nepavyksta ramiai miegoti naktimis. „Nespėsi nė apsidairyti - ir atsakymas jau turėtų parskrieti pas tave. Tada teliks suderinti detales: susitikti prie baro, balkone ar šokių aikštelėje, kurią house ritmais apipins klubo rezidentas DJ Driule XL“, - dėstė meilės reikaluose patyręs „Dr.Who“.

Pažinčių naktį klubas siūlys degustuoti kelių rūšių „Rocca dei Forti“ putojantį vyną, o visus „Meilės pašto“ klientus kvies dalyvauti loterijoje, kuri nešykštės įvairių staigmenų.

Smagų šurmulį į tikras poetines aukštumas kilstelės romantiškų ketureilių konkursas. Staiga aplankius mūzoms savo posmelį bus galima pakuždėti klubo VJ'ui, kuris pasirūpins, kad ši kūryba būtų paviešinta dideliame ekrane ir kad ją galėtų įvertinti plačioji „Dr.Who“ publika.

Nakties programai ir visiems amūrams vadovaus charizmatiškasis DJ Saga. „Meilė man yra tai, kas uždega, įkvepia ir suteikia prasmę gyvenimui. Norėčiau, kad kuo daugiau žmonių aplink tai patys patirtų“, - artėjant šeštadieniui linkėjo nei žodžio, nei geros nuotaikos kišenėje niekuomet neieškantis veikėjas.


Šiame straipsnyje: dr. whoValentino diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių