Valentino dieną – didžiausias „aklas pasimatymas“ Klaipėdos „Akropolyje“

Vasario 14-ąją, šv. Valentino dieną, Klaipėdos „Akropolyje“ vyks didžiausias mieste „aklasis pasimatymas“. 2000 porų galės rasti vienas kitą prekybos ir pramogų sostinėje ir kartu laimėti „Akropolio“ prizus. 

Šią savaitę Klaipėdoje bus išdalinta 3500 širdelių pusių, su unikaliais kodais. Vasario 14-ąją visi gavę širdeles kviečiami į „Akropolį“, kur nuo 16 iki 20 val. pagal kodą galės atrasti savo „antrąją pusę“ ir kartu su ja pasinaudoti „Akropolio“ dovanomis. 

„Kiekviena išdalinta „moteriška“ širdelė turi savo „vyrišką“ širdelę su tuo pačiu kodu. Tie, kam pavyks „Akropolyje“ surasti vienas kitą galės kartu romantiškai pavakarieniauti picerijoje „CanCan“, žaisti boulingą ar čiuožti Ledo arenoje“, - sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis. 

Pasak jo, kaip ir gyvenime surasti savo „antrąją pusę“ reikės išradingumo, sumanumo ir laimės. „Akropolyje“ bus įrengta speciali skelbimų lenta, kur norintieji galės nurodyti savo širdelės kodą ir būdą, kaip juos surasti, kiti galės dairytis žmonių su širdelėmis rankose  ir klausti jų kodo. 

Neradusieji savo širdelės antrosios dalies, o gal ir nenorėję jos ieškoti Valentino dieną „Akropolyje“ taip pat neliūdės. Prekybos ir pramogų sostinėje jų lauks įvairūs nuotaikingi žaidimai, konkursai ir prizai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių