A. Valentaitė neatpažįstamai keitė įvaizdį (foto)

Modelis ir stilistė Asta Valentaitė ryžosi drąsiam eksperimentui – nusifotografavo intriguojančioje fotosesijoje. Ji ir operos ir baleto teatre šokanti baleto solistė Miki Hamanaka, stilingasis virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas, jaunasis verslininkas Jokūbas Laukaitis prisistatė dar nematytais įvaizdžiais.

Žurnalo „Magic“ fotosesijoje A. Valentaitė nustebino „tomboy“ įvaizdžiu, radikaliai pakeitusi šukuoseną ir elegantiškas sukneles iškeitusi į baltus marškinius, platų švarką ir paltą, kelnes ir ilgaaulius batus.

Aktorius A. Sakalauskas įsikūnijo į du skirtingus stilius: į laisvą bei kasdienišką ir į retro, su 20-ųjų-30-ųjų dendžiui būdingu dryžuotu kostiumu ir ūsais.

Anglosaksiško tipo džentelmeno įvaizdis buvo sukurtas kulinarui A. Ivanauskui – čia pagrindiniais stiliaus akcentais tapo apvalūs akiniai, elegantiška varlytė, liemenė ir dailus skėtis.

Balerina M. Hamanaka atskleidė du skirtingus veidus: ryškios ir prabangios mados tinklaraštininkės bei... elegantiško vyriškio, pasipuošusio klasikiniu juodu kostiumu.

Jauniausiu Lietuvos verslininku laikomas J. Laukaitis sukūrė legenda tapusio filmo „Talentingasis Misteris Riplis“ įkvėptą įvaizdį, kuriame derinama niekad neatsibostanti klasika: džinsai ir taškuoti marškiniai, klasikinės kelnės ir susagstomas megztinis.


Šiame straipsnyje: Asta Valentaitėmada

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių