„Vakaryje“ – pikantiška pažintis su burleska

Kas sakė, kad striptizas – vulgaru, o seksualumas – tai kažkas labai įkyraus arba nenatūraliai dailaus? Atsakyti į visus pikantiškus klausimus patiems siūlo Klaipėdos renginių salė „Vakaris“, jau šį šeštadienį, gruodžio 25-ąją, kviečianti į išskirtinės kabareto ir burleskos programos premjerą Lietuvoje.

Drauge su Gyčio Ivanausko teatro reginį ruošiantis prodiuseris Arūnas Matačius neslepia, kad tokio šou Lietuva dar nematė.

Programos „vinis“ – burleska. Klasikinis striptizas, erotinis humoro spektaklis, saviironija ir moteriški papokštavimai – visa tai apie ją. Išskirtinį šio žanro pasirodymą, kuriame „netyčinį“ apsinuoginimą papildo ne tik šokiai, bet ir merginų pokštai bei anekdotai, „Vakariui“ rengia iš Londono atvyksiančios burleskos šokėjos.

Solinę dainų programą rengia vienas talentingiausių ir savičiausių lietuvių atlikėjų, Belgijoje gyvenantis ir ne iš nuogirdų apie prancūziškos šansono muzikos tradicijas žinantis vokalistas Adomas.

Žaviųjų burleskos šokėjų, G. Ivanausko teatro trupės ir Adomo pasirodymus į vientisą spektaklį sujungs kabareto dvasia, neįprasta nuotaika ir LED ekranus užliesiančios specialios videoprojekcijos.

Menas, šokiai, šansonai, humoras ir marios gražių vaizdų. Lyg to dar būtų maža, pojūčių ir muzikos gurmanų laukia muzikos takelis, kurį paruošė – Leon Somov ir Few Nolder.Visa tai - 2010-ųjų kabaretas!


Šiame straipsnyje: Vakaris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių