Vaikų meno vasara – klaipėdiečių atžaloms

Jūsų šeimos atžala mėgsta piešti ir lipdyti, skaityti, vaidinti ar groti? Yra kūrybingas ir smalsus? Tuomet jo jau laukia kelionė į užburiantį meno pasaulį.

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Meno kieme organizuojamos vaikų dienos stovyklosa, kuriose mažieji jųs lankytojai gali vasarą leisti žaisdami, muzikuodami, piešdami, lipdydami, kurdami lėles ir aitvarus.

Dienos stovyklose kūrybinius užsiėmimus veda profesionalūs Klaipėdos menininkai – tapytoja Irma Leščinskaitė, muzikantas ir „Grock“ studijos vadovas Linas Švirinas, skulptorius Dovydas Klimavičius – patyrę ir rūpestingi, daugelio kūrybingų uostamiesčio vaikų jau pažįstami ir mylimi vadovai.

Kaip pasakojo viena iš organizatorių menotyrininkė Rūta Jakštonienė, šios dienos stovyklos skirtos 6–9 metų vaikams. Vienos trukmė – 5 dienos. Artimiausios stovyklos – liepos 10–16 d. ir 19–23 d.

Meno stovyklų darbo laikas – nuo 10 iki 17 val.

Stovyklų vieta – Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro „Kultūrpolis“ meno kiemas (Bažnyčių g.4).

Stovyklos kaina 5 dienoms – 200 litų, taikomos nuolaidos. Į kainą įskaičiuota kūrybiniams užsiėmimams reikalingos priemonės ir pietūs kavinėje.

Detalesnė informacija ir registracija: el. paštu galerija@kulturpolis.lt ir tel. (8 4) 641 0054, mob. tel. 8 603 20 271.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių