„Vaikų balso 2010“ rinkimuose - nauji žvaigždžių vardai

Tradicinis, jau šeštą kartą rengiamas „Vaikų balsas 2010“ šiemet sulaukė didelio vaikų susidomėjimo. Balsus už savo mėgstamiausius atlikėjus, aktorius, knygas, filmus ir dainas tik įpusėjus balsavimui jau atidavė per 20 tūkst. mažųjų.

Vaikai vėl įrodė esą ištikimiausi savo numylėtinių gerbėjai - populiariausiųjų sąrašuose mirga jau bene tradiciniai vaikų mėgstamų atlikėjų vardai, tačiau atsirado ir naujų, neseniai išpopuliarėjusių: Justinas Jankevičius, Giedrius Savickas, „Lietuvos talentų 2009“ nugalėtojas Mikas, Agnė Šataitė, Edita Užaitė, Skaiva, Audrius Bružas ir daugiau vaikų pastebėtų įžymybių.

Per Velykas vyksiančio renginio metu paaiškės „Vaikų balso 2010“ nugalėtojai, o dabar žvaigždės nerimauja, kas iš jų pateks į nominantų sąrašus - kurie bus tarp trijų populiariausių savo kategorijoje.

Dėl mėgstamiausių atlikėjų trejetuko šiuo metu varžosi jau seniau vaikų įvertintos dainininkės Lina Joy, Eglė Jurgaitytė ir Mia, tačiau jos turi dvi naujas konkurentes - Rūtą Ščiogolevaitę ir Jazzu.

Tarp dainininkų daugiausiai balsų sulaukia Sel - Egidijus Dragūnas, Marijonas Mikutavičius, Mantas, Vudis, Deivis ir Sasha Son(g).

Dėl populiariausios grupės vardo šiais metais itin aktyviai kovoja „Studentės“ ir „69 danguje“. Nuo jų neatsilieka grupės „Neo“, „Yva“ ir „G&G Sindikatas“.

Vaikų aktoriaus nominacijoje, kuriai pristatyti tiek vyrai, tiek moterys, populiariausi iki šiol buvo 4 vyrai (Džiugas Siaurusaitis, Vytautas Šapranauskas, Giedrius Savickas, Ramūnas Rudokas) ir viena mergina - Jurgita Jurkutė.

Ypač įnirtinga kova vyksta mėgstamiausios dainos kategorijoje - čia lyderiai keičiasi kiekvieną dieną, o rezultatai skiriasi tik dešimtimis balsų. Nieko keista, nes šiam apdovanojimui pateikti populiariausi šiandieniniai hitai. Dėl geriausios dainos vardo grumiasi tik mėgstamiausi vaikų atlikėjai ir grupės: Linos Joy „Nutapysiu“, „69 danguje“ ir „Pikaso“ daina „10 priežasčių“, Manto „Stok“, Sasha Son(g) daina „Pasiklydęs žmogus“, grupės Neo kūrinys „Rudeninė gatvė“, „Studenčių“ daina „Per vėlai“ ir „69 danguje“ atliekama „Pasiek mane“.

Į žiūrimiausių filmų trejetuką pretenduoja patekti serialai „Hana Montana“ bei „Alvinas ir burundukai“, taip pat filmai „Įsikūnijimas“, „Ledynmetis 3“ ir „Haris Poteris ir netikras Princas“.

„Vaikų balso 2010“ nominantai, pretenduojantys tapti laimėtojais, bus paskelbti jau kovo viduryje. Nominantų rinkimai tęsis iki kovo 3 dienos. Balsuoti galima svetainėje www.tv3.lt


Šiame straipsnyje: Vaikų balsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių