V. V. Landsbergis: vaikai iš tavęs padaro žmogų

Grįžti į straipsnį

RM

RM portretas
Prisipažinkim, per vaikus mes susimąstom....

GM

GM portretas
...tai kodėl senojo tatos neveikė nei vaikai , nei meilė jiems ? Kodėl jo dukterį išaugino ir išauklėjo Aloyzas Sakalas ?

tat

tat portretas
Vargas veikejas be tatos jis niekas....

Nuomone

Nuomone portretas
Man tai šis tipelis labai nemalonus. Ir ne tik dėl tėvuko.Vaikai jau čia nepadės...

paulius

paulius portretas
Mes patiriame vaikystę du kartus-vaikystėje ir...senatvėje (kai suvaikėjame).Tik išdykėlis Nitšė (Nietsche) sakė,kad tikras vyras panašus į vaiką...,nes jis mėgsta žaisti.

jone

jone portretas
Kaip gera perskaičius šį straisnį. Vėl norisi džiaugtis ateitimi, vėl norisi mylėti.

Safyras

Safyras portretas
Žmogus į pasaulį ateina žmogumi, tik vieni gyvenime elgiasi kaip kiaulės rūtų darželyje, o kiti -išlieka visą gyvenimą geri, šilti, neišpukę ir nesigiriantys savo tėvais, seneliais, vaikais, žmonomis ar draugais. Ir knygų apie save nerašo ir nepagražina savo praeities, nes visada galima patikrinti, ar tai tiesa, ar tai tik gražus melas. O per Sąjudžio suvažiavimą kai kas taip susireikšmino, kad net rašytoją po teismus tampė, kai jis tiesiai šviesiai parašė, ką galvojo. Tempti į sceną savo tėvą į scena prof.V. Landsbergeriui tikrai nereikėjo . Architektų pasaulyjje ir Kaune yra ir buvo daug, bet nuopelnai tai jau istorijoje yra kiti. Lengva buvo nugriauti tokį puikų univermagą Kaune prie fontano, bet nematyti, kaip nudažytas Metropolis ir leisti taip elgtis su paveldu gali tik barbarai. O Lietuvoje barbarų daugiau negu tikrų meno žinovų.

sodietė

sodietė portretas
PO TOKIUS TRAIPSNIU PIKTI PGIEŽINGI ŽODŽIAI.JŪS NESKAITĖTE JO PASAKŲ?O GAILA.JŪSŲ NEMYLĖJO? O GAILA?MAN GAILA JŪSŲ VAIKŲ. AŠ DŽIAUGIUOSI,KAD TURIME TOKĮ ŽMOGŲ.SĖKMĖS JUMS.

Galerijos

Daugiau straipsnių