V. Pauliukaitis, D. Katkus ir Ž. Stakėnas tapo samdomomis torpedomis

LNK žiūrovai sezono atidarymo proga išvys specialų filmą „Operacija LNK ir kitos aistros“. Pagrindiniai  filmo vaidmenys atiteko Donatui Katkui, Vyteniui Pauliukaičiui ir Žygimantui Stakėnui. Jiedu tapo samdomomis torpedomis, kurių tikslas –prieš naująjį sezoną užgrobti televiziją.  Pirmoji užduotis – pagrobti žinių vedėjus Liną Kairytę ir Gintarą Deksnį.

Sumaišties užsakovas – Ramūno Šimukausko kuriamas personažas, įtartinai panašus į vieną politiką. Jo tikslas – artėjantys rinkimai. Nieko nelaukdami Vytenis Pauliukaitis, Donatas Katkus ir Žygimantas Stakėnas pradeda vykdyti savo šefo nurodymus, sukeldami krūvą juokingų ir komiškų situacijų.

Dirigentas Donatas Katkus sako, kad šis vaidmuo LNK filme jam primena pirmąjį -  1976 metais jis nusifilmavo Arūno Žebriūno juostoje  „Seklio Kalio nuotykiai“.

„Pirmajame savo vaidmenyje buvau su katiliuku ir paskutiniame esu su katiliuku“, - juokiasi dirigentas, filme „Operacija LNK ir kitos aistros“ nusifilmavęs su elegantiška skrybėle. Pasak profesoriaus, torpedos vaidmuo jam labai patinka. „Man visi vaidmenys, kuriuos vaidinu, būna patys geriausi. Tik va LNK užgrobti nelengva. LNK yra LNK“.

Kitą smogiką suvaidinęs Vytenis Pauliukaitis sako, kad kiekvienas vaidmuo – mažas iššūkis. „Mūsų vaidyboje daug improvizacijos ir daug juoko. Tik smogikai iš mūsų neišėjo – esame visiški durniai! Šis filmas- tai pasišaipymas iš šių dienų aktualijų, smagi humoreska, komedija.  Manau, kad žiūrovams bus labai smagu pažįstamus veidus pamatyti visiškai kituose amplua“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių