V. Malinauskas gali nedalyvauti „Muzikinės kaukės“ finale

Vienas iš „Muzikinės kaukės“ finalo dalyvių, deja, negalės tinkamai pasiruošti dėl netikėto peršalimo ir kol kas net nėra aišku, ar pasveiks iki didžiojo finalo.

Labai gaila, kad nepavyks tinkamai pasiruošti finalui, nes jau antradienis o aš dėl gerklės skausmo net negaliu pagalvoti apie repeticijas“, - sakė sunkiai prakalbantis Viktoras Malinauskas.

Viktoras apie projektą atsiliepė tik pačiais geriausiais žodžiais, nors labai neliūdėjo dėl to, kad jis už poros dienų baigsis. „Viskas turi savo pradžią ir pabaigą“, - sakė jis, ir užsiminė, kad nenustebo patekęs  į šio projekto finalą. „To tikėjausi, nors komentarai mano atžvilgiu ir nebuvo draugiški,bet manau, kad pagarbos ir tolerancijos  vyresniajai atlikėjų kartai jaunimėlis turėtų pasimokyti būtent iš mūsų, “ - sakė vienas garsiausių Lietuvos estrados dainininkų V.Malinauskas.

V.Malinauskas prisipažino, kad sunkiausia „Muzikinėje kaukėje“ jam buvo suvaidinti Gytį Paškevičių bei Stingą. O smagiausias vaidmuo tekęs V. Malinauskui –  džiazo lengenda Ella Fitzgerald. „Manęs nesugebėjo atpažinti net ir daugelis draugų...“ , - sakė atlikėjas. Finale pasirodys keturi dainininkai – Irena Starošaitė, Liepa Mondeikaitė, Viktoras Malinauskas ir Ruslanas Kirilkinas. Jūs, mieli žiūrovai, rinksite nugalėtojus ir galėsite balsuoti tiesiogiai - jau šį ketvirtadienį, 20.30 per BTV!

Įspūdingas “Muzikinės kaukės” finalas- jau vasario 14 dieną per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
labai patinka Liepa, tobula mergina jai ateitis tikrai daug zadanti jei nenuleis ranku. Sekmes Liepa
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių