V. Diawara: mano vaikai turi mokėti prancūzų kalbą

Grupės „Skamp„ narys, dainininkas Viktoras Diawara BTV „Šeštadienio ryte“ kartu su šios laidos vedėja Asta Stašaityte šnekės apie vaikų auklėjimą.

„Kai augau Afrikoje, mama mane buvo nuvedusi į vietinį darželį Malyje. Tačiau į jį ėjau tik dvi dienas. Vietinė kultūra yra visai kitokia ir tame darželyje buvo normalu vaiką mušti. Ji nusprendė, kad geriau išleis visą savo algą privačiam, prancūziškam darželiui. ", - apie didelį mamos pasiaukojimą vardan jo išsilavinimo pasakojo muzikantas V.Diawara.

Jis papasakos, kad savo vyresnįjį, trijų su puse metų amžiaus sūnų į mokyklą jau užrašė. „Nusprendėme, kad vaikai lankys prancūzišką darželį ir prancūzišką mokyklą. Manau, kad jie turi mokėti šią kalbą. Bent jau tiek, kad susikalbėtų su seneliu. Tikiu, kad į Malį sugrįšime pasisvečiuoti, kai baigsis karas. Šaknų ten daug", - pasakojo jis.

V. Diawara mano, kad Lietuvoje yra tikrai daug gerų pedagogų, tačiau jam nepatinka pati sistema.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sitas kritikas

sitas kritikas portretas
lietuvos taip nusibodo, kad net pilva suka. Kas jis per vienas, kad viska kas yra lietuvoje pastoviai kritikuoja ir jam net ziniasklaida talkina. As labai piktinuosi sio veikejo veiksmais kalb omis, kurie zeidzia mane kaip lietuvi, lietuvos patrijota. Atvaziavo is kazkur ir juodina lietuva ir jos zmoniou sukurta sistema.

mmm

mmm portretas
tai kodel gyvena lietuvoj,jei nepatinka sistema,tegul prancuziskai mokosi prancuzijoj,o cia yra lietuva kalbam,mokomes lietuviskai......uztenka lenkam lengvatu,tai dabar visokiu kalbu uzsinores....

to pirmas komentatorius

to pirmas komentatorius portretas
Kaip galite būti Lietuvos patriotu, jei net žodį Lietuva rašote iš mažosios raidės?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių