V. Baumila: tai, ką pamačiau sekmadienį, – visai kitas lygis

„Muzikinis realybės šou „Dangus“ buvo labai kokybiškas. Tačiau tai, ką pamačiau sekmadienį, – visai kitas lygis, nesulyginamai geriau“, – drąsiai pripažino TV3 muzikiniame šou „X Faktorius“ svečio teisėmis dainavęs dainininkas Vaidas Baumila. Aštuonis mėnesius kruiziniame laive „Queen Elizabeth“ dirbęs dainininkas tikina, kad Lietuvai visada jautė nostalgiją – ne tik todėl, kad čia užaugo, bet ir dėl to, kad muzikinis šou pakeitė jo gyvenimą. Ar pokyčių gyvenime gali laukti ir „X Faktoriaus“ dalyviai?

V. Baumila teigia, kad „Dangus“ jam buvo geras spyris pradėti muzikinę karjerą. „Jei ne projektas, kažin ar būčiau pradėjęs dainuoti“, – svarsto prieš aštuonerius metus antrąją vietą „Danguje“ užėmęs vaikinas. Atrodo, kad anuomet pasirinkdamas neklydo: šiandien atsistojęs jam plojo pirmasis jo mokytojas, „X Faktoriaus“ prodiuseris ir teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

Iš tolo stebintis lietuvišką „X Faktorių“ Vaidas įsitikinęs, realybės šou ir muzikiniai projektai pakeičia jų dalyviams gyvenimą. Dainuojantiems „X Faktoriuje“ jis gal net truputį pavydi... „Po šešerių metų jie bus pasiekę daugiau, nei mes esame pasiekę. Čia jie gauna nežmoniškai daug patirties“, – šypsosi Vaidotas.

Paklaustas, ar jau išsirinko favoritą, Vaidas liaupsių negaili nei vienam. „Visi čia esantys turi stiprybių, tačiau viskas – žiūrovų valioje“, – gerai žinomą tiesą primena Vaidas, TV3 televizijos žiūrovus nustebinęs muzikiniu kūriniu iš vieno miuziklo.

Artėjant didžiajam „X Faktoriaus“ finalui, kuris – jau vasario 17-ąją, „X Faktoriaus“ dalyviai tobulėja žaibišku greičiu. Kuriems dalyviams pavyks pasiekti finalinę kovą?

Aštuntasis „X Faktoriaus“ mažasis finalas – jau šį sekmadienį, vasario 3 dieną, 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

Kiekvieną sekmadienį „X Faktorių“ palieka vis po vieną dalyvį. Tiesioginėse TV3 transliacijose iš „X Faktoriaus“ kaimeliu tapusio Vilniaus priemiesčio Tarandės tarpusavyje kaunasi ne tik dalyviai, bet ir jų mentoriai – „X Faktoriaus“ teisėjai. Kiekvienas jų turi savo auklėtinių: Rūta Ščiogolevaitė ugdo vyresnius nei 25 metų amžiaus dalyvius – Aleksandrą Metalnikovą, Saulius Prūsaitis muzikines grupes – RSP ir „4 Roses“, Saulius Urbonavičius-Samas – merginas iki 25 metų amžiaus – Ugnę Valinčiūtę ir Giedrę Vokietytę.

 


Šiame straipsnyje: vaidas baumilaX faktorius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių