V. Baumila: man reikia laisvės, kuri man leistų tobulėti vienam

Iš klajonių po jūras į Lietuvą sugrįžęs dainininkas Vaidas Baumila vėl prisiminė, ką reiškia nuolat netylantis telefonas. Dėmesys, kvietimai dainuoti ir interviu – jo žvaigždė neužgeso.

Tačiau Vaidas tvirtai apsisprendęs: netrukus jis vėl krausis lagaminus ir dainuoti vyks į užsienį, o Vilniuje esančiuose tėvų namuose bus tik dažnas svečias.

“Man reikia laisvės, kuri man leistų tobulėti vienam kaip asmenybei, o po to reikės statyti tą didelį namą, vadinamą šeima“, - laidai „Gyvenimo būdas“ kalbėjo dainininkas V.Baumila.

Kurti savo šeimos jis kol kas neplanuoja, tačiau svajonių turi – jo namas galėtų stovėti šiltojoje Ispanijoje. Taip pat jis norėtų ir nuosavo būsto Lietuvoje, kur galėtų grįžti po darbų.

Per aštuonis mėnesius darbo kruiziniame laive „Queen Elizabeth“ atlikėjui pavyko užsidirbti apie 30 tūkstančių litų, o jo kelias svajonių link jau prasideda.

Netrukus V. Baumila vyks į Didžiąją Britaniją, kur dalyvaus atrankoje į miuziklą “Vargdieniai”. Darbas užsienyje dainininkui mielesnis.

„Lietuvoje prisistačius dainininku daug kam kyla klausimai - kada susirasi rimtą darbą, koks tavo B planas? Dainininko profesija čia kol kas nelaikoma rimta. Bet tai turėtų pasikeisti. O užsienyje muzikos bei teatro žmonės yra garbinami“, - kalbėjo V. Baumila.



NAUJAUSI KOMENTARAI

liuk

liuk portretas
Testas: išvadrdinkit 3 V Baumilos dainas (ne koverius ir pan) ir nustatykit -atlikėjas žvaigždė ar šiaip nuo krašto.

to 1

to 1 portretas
"Mergaite", "Per velu", "Ieskok manes" ir t.t. ir pan.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių