Užkietėjęs snieglentininkas M. Ponomariovas: mes turime kuo didžiuotis

„Ko gero, tai paskutinė laida, skirta žiemos sportui. Ateina pavasaris, snieglentes ir slides keičia dviračiai, riedlentės ir visi vandens sporto atributai„, – štai taip jau sekmadienį su žiema atsisveikins TV6 laidos „Adrenalinas“ vedėjas ir užkietėjęs snieglentininkas Mindaugas Ponomariovas.

„Adrenalino„ reportaže – paskutinės žiemos sporto varžybos, vykusios Anykščiuose, ir lietuvių atletų pergalės, pasiektos per šaltąjį sezoną. „Tikrai turime kuo didžiuotis. Net du lietuviai, visiški jaunuoliai, didžiausiame ir bene vieninteliame Baltijos šalių varžybų ture „Ride in Baltics“ bedroje įskaitoje užėmė pirmas vietas! Kai sužinojome galutinius rezultatus, plojome katučių Mikui Glatkauskui, kuris laisvojo stiliaus slidžių disciplinoje nugalėjo itin stiprius konkurentus iš Latvijos ir Estijos", – džiaugiasi M. Ponomariovas.

Tuo tarpu Motiejus Morauskas, nugalėjęs snieglenčių vaikų įskaitoje, po šios žiemos sezono, pasak „Adrenalino" vedėjo, įrodė: šis vyrukas – Lietuvos snieglentininkų ateitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių