Už Naujųjų metų pasirodymą E.Dragūnas gaus net 100 tūkst. litų?

Eilinį sykį į skandalą įsiveliantis Egidijus Dragūnas, pateisina vieno skandalingiausių Lietuvos muzikinio pasaulio atstovo vardą.

Daug metų dėl savo elgesio su policija problemų turintis atlikėjas, šį savaitgalį vėl atsidūrė pareigūnų akiratyje. Neprognozuojamu elgesiu garsėjantis SEL’as šį kartą nuskriaudė žinomą advokatę.

Tačiau ne visur Egis slysta. Kur jau kur, bet muzikinėje karjeroje jam sekasi kaip niekada. Visi sutinka, kad SEL šiandien yra populiariausias muzikinis projektas Lietuvoje. Paneigdamas visuotinę krizę, Egis gali pasigirti neįtikėtinais honorarais ir tūkstantinėmis fanų miniomis prie scenos. Neseniai E. Dragūnas sutiko groti Naujųjų metų renginyje „NYE Grand Festival“ „Ūkio banko teatro arenoje“, kuriame be SEL blizgės ir daugiau žvaigždžių: olandas Rank 1, Ignas ir Virus J.

Šiais metais tik ypatingai sėkmingus koncertus rengęs atlikėjas nesismulkina ir už savo šou prašo neįtikėtinų sumų. Kalbama, kad Naujųjų nakties atlygis bus didžiausias kokį tik yra gavęs Lietuvos atlikėjas už vieną pasirodymą paskutinę metų dieną. Egidijaus Dragūno honoraras už koncertą renginyje „NYE Grand Festival“ manoma gali siekti net šimtą tūkstančių litų, t.y. net 1100 Lt už vieną SEL pasirodymo minutę. Tai gali stipriai nustebinti daugelį Lietuvos žmonių, o Egio scenos kolegoms sukelti tik didelį pavydą.

Prieštaringa asmenybe E. Dragūnas vadinamas ne veltui. Jo elgesys ir užmojai nenuspėjami – nuo skandalingų istorijų iki labdaringos veiklos. Neseniai savo vardu labdaros fondą atidaręs atlikėjas parodė ir gerąją savo pusę. Socialiai atsakingas dainininkas visą savo naujojo albumo „Aš kaip žąsis“ pelną paaukos sunkiomis onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams gydyti. Egis planuoja skirti labdarai net pusę milijono litų.


Šiame straipsnyje: Egidijus DragūnasSel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių