Uostamiestyje – šuolis į klubinę ateitį su K.Torrau

Per daug nesikapstydami dulkėtoje praeityje uostamiesčio naktinio klubo „Kiwi“ renginių organizatoriai šį šeštadienį klaipėdiečius pakvies pažvelgti į klubinės kultūros ateitį ir praleisti naktį su didžėjumi Kasčiu Torrau.

Jis jau kuris laikas tarp profesionalių Lietuvos didžėjų jaučiasi tvirtai, o pastaruoju metu studijoje pradėjo kurti ir šokių muzikos tendencijas. Kitaip tariant, jis - vienas iš geriausių. Nors tokiais „pagyrimais“ paprastai švaistosi daugelis „wannabe“ didžėjų, šeštadienio vakarėlio svečias iš Kauno yra tikrai vertas šios frazės, įsitikinęs „Kiwi“ klubo atstovas Tomas Savickis.

„Tai nėra toks didžėjus, kuris stengiasi susprogdinti šokių aikšteles galingais klubiniais hitais ar tamsiomis melodijomis, - teigė svečią „apšildysiantis“ „Kiwi“ rezidentas Uncle Roll. - Jo pasirodymuose vyrauja harmonija ir  susikoncentravimas į nuotaikos vystymą. Jis visada atlieka savo darbą griežtai laikydamasis savo braižo. Dėl šių savybių Kastis man - vienas geriausių Lietuvos didžėjų.“

„Atari“ agentūrai nuo pat įkūrimo pradžios priklausantį K.Torrau šiandien žinomiausi šalies klubai priima pagarbiu rankos paspaudimu, o jo propaguojamiems ritmams neabejingi visi, bent kiek  klubine kultūra besidomintys žmonės.

Apie šio didžėjaus patirtį byloja gausybė vakarėlių, kuriuose jam su pasaulio klubinės muzikos grandais yra tekę šokdinti minias jaunimo. Deep Dish, Hernan Cattaneo, Steve Lawler, Lee Burridge, Sander Kleinenberg, Armin Van Buuren - tai tik keletas tų, su kuriais prie to paties pulto yra tekę groti K.Torrau.

Šokių aikštelėse pakeri jo grakštūs ir melodingi house, tech ir tech-minimal ritmai, patamsinti grubiais progressive posūkiais. K.Torrau pasirodymai - visada kupini netikėtumų, stebinantys net senus jo gerbėjus.

Savo stilių K.Torrau populiarina ne tik klubuose. Kaip įprasta daugiau nei vietinės scenos siekiantiems didžėjams, jis užsiima kūryba muzikos įrašų studijoje. Kartu su kitu atlikėju jis jau ne tik padarė remiksą gerai žinomų Lietuvos didžėjų komandos RyRalio kūriniui „Sultry Blue“, bet ir išleido savo autorinį singlą „Modern Dream“. O štai tik praėjusį gruodį pasirodęs su kolega Donatello išleistas kūrinys „Magnetism“ jau susilaukė tikro įvertinimo - Mančesteryje (Didžioji Britanija) vykusiame vakarėlyje „WareHouse Project“ Sasha su John Digweed savo pasirodymą pradėjo būtent šia kompozicija.

„2010-ųjų uždaviniai nesiskiria nuo ankstesnių, planuoju išleisti bent keletą naujų kūrinių. Paskutiniojo sėkmė įkvėpė tolimesniems darbams: jam sekasi puikiai, pardavimai yra geresni nei buvo tikėtasi. Tai reiškia, kad kolegų didžėjų palaikymas padarė gerą reklamą, ir jau gavom pasiūlymų iš įrašų kompanijų“, - dėstė Kastis apie ateities planus. Jis tvirtino, kad smagu naujus metus pradėti pasirodymu Klaipėdoje - šio miesto visada pasiilgsta, nes čia groja gana retai, bet visi pasirodymai būna įsimintini. Didžėjus tikisi, kad pasirodymas šį šeštadienį bus toks puikus, kad į Klaipėdą teks grįžti greičiau nei įprastai.

Įėjimas į klubą „Kiwi“ sausio 16-ąją, šeštadienį, iki 23 val. - nemokamai, vėliau - 10 litų.


Šiame straipsnyje: Kiwi klubaskastis torrau

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių