Uostamiestyje – naujas šeimos laisvalaikio centras

Šeštadienį Klaipėdos senamiestyje duris atvers naujas šeimos laisvalaikio centras „Garsų imperija“.

„Tai vieta, kurioje ne tik vaikučiai, bet ir jų tėveliai ar seneliai ras jiems įdomių užsiėmimų – siūlome pamokėles, šeštadieninius šeimos pusrytėlius. Statome miuziklus ir esame jauni, energingi, niekada nesuaugantys vaikai, todėl taip mielai dirbame savo darbus ir kviečiame prisijungti visus“, – sakė Všį „Garsų imperija“ direktorė Aurelija Stonkutė

Pirmus žingsnius naujasis laisvalaikio centras žengs skelbdamas ir švęsdamas „Vidurvasario kaukių fiestą“, kuri vainikuos muzikinio vaikų kiemelio „Vartai“ atidarymą. Pasakų, filmukų bei šiaip visų mylimi herojai lydės jame apsilankiusius visą laiką.

„Kviesime visus saldainių lietaus rokui, surengsime akciją „Maišom tešlą – kepam blyną, - visi darom skanumyną“, rinksime gražiausią kaukę, fotografuosimės, dalyvausime burbulų pūtimo varžybose ir šėlsime iki nukritimo. Mus sveikins draugai „Atvirkštukų“ teatras, dainuosime ir švęsime gyvenimą visi drauge“, – pasakojo organizatoriai apie būsimą šventę.

Šeimos laisvalaikio centras „Garsų imperija“ maloniai kviečia visus atvykti, prisijungti ir dalyvauti. Renginys nemokamas, atviras kiekvienam ir žada būti pačiu spalvingiausiu uostamiestyje šią vasarą.

„Ko gero, Jūros šventės nepralenksime, bet stengsimės, – šypsojosi A.Stonkutė. – Maloniai kviečiame atvykti, paragauti mūsų stebuklingųjų žalių, oranžinių bei mėlynų blynų ir pasidžiaugti drauge.“

„Garsų imperija“ įsikūrė Klaipėdos senamiestyje – Daržų g. 13. Šeimos laisvalaikio centro atidarymo šventė prasidės šeštadienį 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių