Uostamiestyje – „Baltic Salsa Show Cup 2010“

Prasidėjus pavasariui uostamiestyje startuos šokių konkursas „Baltic Salsa Show Cup 2010“.


Kas Baltijos šalyse geriausiai šoka ugninę salsą, klaipėdiečiai sužinos jau netrukus - 2010 metų kovo 6 dieną. Klaipėdos naktiniame klube „Martini" rengiamas analogų neturintis antrasis tarptautinis konkursas „Baltic Salsa Show Cup".

Šiemet dėl prestižinės geriausiųjų Baltijos salseros taurės kovos ne tik šokėjų poros, bet ir komandos. Renginio metu vyks įspūdingos geriausių Baltijos šalių šokėjų varžybos, praėjusių metų konkurso laimėtojų pasirodymai, profesionalių šokių trenerių seminarai ir pamokos, karščiausios valandos erdvioje šokių aikštelėje su profesionaliais salsos didžėjais. 

Jaukiame žiemojančiame uostamiestyje laukiami ne tik energingiausi regiono šokėjai, pasiryžę kovoti dėl garbingo titulo, bet ir visi norintieji atrasti spalvingą salsos pasaulį.

„Jūsų laukia pažintys su geriausių regiono salsos studijų atstovais ir kitais jos aistruoliais, naujausia ir patraukliausiai pateikta informacija apie Lotynų Amerikos klubinius šokius bei jų plėtrą, kiekvienam įkandamos šokių pamokėlės bei daugybė kitų atrakcijų“, - sako renginio organizatoriai.

Pirmasis „Baltis Salsa Show Cup" konkursas Klaipėdoje surengtas 2009 metais. Dvi dienas vykusio renginio, sutraukusio per tūkstantį aistringo Lotynų Amerikos šokio mėgėjų iš Lietuvos bei kaimyninių šalių, kulminacija tapo didysis konkurso finalas, kuriame varžėsi 15 šokėjų porų iš Baltijos šalių.


Šiame straipsnyje: salsa

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių