Uostamiesčio Rūtų galerijos gimtadieniui – paroda

„Mums – jau vieneri!“ – su pasididžiavimu priminė Rūtų galerija, menininkus ir meno gerbėjus penktadienį kviesdama į parodą.

Klaipėdoje, prie Danės krantinės, prieš metus įsikūrusi Rūtų galerija (Danės g. 9) savo pirmojo gimtadienio proga rengia jungtinę Klaipėdos dailininkų naujausios tapybos parodą.

Galerijos savininkas Gintautas Kurlavičius džiaugėsi, kad joje dalyvaus visi per metus ten autorines parodas surengę tapytojai. Tarp jų – Danas Andriulionis, Vidas Pinkevičius, Algimantas Ramanauskas, Algirdas Taurinskas, Juozas Vosylius bei kiti.

Ir naujausia galerijos idėja – vasaros pabaigoje gatvėje, prie įėjimo į Rūtų galeriją pastatytas molbertas su „gyvu“ paveikslu, anot G.Kurlavičiaus, lūkesčius pateisino su kaupu. „Kad žinotumėte, kiek daug žmonių prie jo stabteli ir pas mus užeina!.. Dabar galvojame, kad reikėtų tam paveikslui kompanijos – gal kokią skulptūrėlę greta pastačius?..“ – svarstė galerijos savininkas. Paveikslai ant Rūtų galerijos molberto keičiami kas mėnesį. Dabar ant jo puikuojasi A.Ramanausko drobė.

Gimtadienio proga savo bičiuliams Rūtų galerija parengė ne tik įspūdingą parodą, kurią atidarys lapkričio 12 d. 17.30 val. ir eksponuos visą mėnesį. Per vernisažą bus ir daugiau malonių šventinių staigmenų, žadėjo savininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių