Uostamiesčio Lėlių teatre – premjeriniai stebuklai

Šį savaitgalį Klaipėdos lėlių teatras kviečia į monospektaklio – N.Indriūnaitės „Stebuklingas Pelenės laikas“ (rež. Gintarė Radvilavičiūtė) – premjerą vaikams.

Tai jau antrasis šiais metais Klaipėdos lėlių teatro režisierės G.Radvilavičiūtės lėlių vaidinimas mažiesiems. Vasaros pradžioje sukurtas spektaklis kūdikiams „Apapa“ sulaukė didelio mažųjų žiūrovų susidomėjimo.

„Stebuklingas Pelenės laikas“ – vaidinimas apie mažą stebuklą, kurį patiria šių dienų Pelenė – detektyvė Zofija. Ji įsitikina, kad stebuklai vyksta visur ir visada, bet tik budri erelio akis, karšta liūto širdis, labradoro nuoširdumas gali tai pastebėti.

...Viename naujame mikrorajone, šalia milžiniškų devynaukščių, stovėjo senas, dar 1964 m. pastatytas penkiaaukštis. Kokie įvykiai sukrėtė šio namo gyventojus ir papasakos detektyvė Zofija.

Detektyvinę istoriją spektaklyje atskleidžia aktorė lėlininkė Renata Kutaitė, dailininkė Viktorija Dambrauskaitė ir kompozitorė Aušra Vaštakaitė.

Klaipėdos lėlių teatars šį šeštadienį ir sekmadienį 12 ir 14 val. kviečia su detektyve „Didžiąja Z.“ pavartyti jos naujausią detektyvą, panarplioti istorijos peripetijas, pasigėrėti atgyjančiomis iliustracijomis, pasimėgauti užburiančia muzika bei pasidžiaugti laiminga pabaiga.

Šių dienų technologijų mėgėjams uostamiesčio lėlininkai primena, kad 3K (trimatė knyga) – jau Klaipėdos lėlių teatre. „Skubėkite tai pamatyti“, – intrigavo teatro šeimininkai.

Klaipėdos lėlių teatro namai – Vežėjų g. 4. Bilietai į spektaklius vaikams – po 10 Lt, vaikams iki 1 metų – nemokamai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių