Uostamiesčio klubo vadovo atkirtis R.Kirilkinui: jis aferistas

Prieš kelias dienas visuomenės diskusijas sukėlė  dainininko Ruslano Kirilkino pareiškimas dėl neva patirto košmaro koncertuojant viename Klaipėdos klube.

Dainininkas klubą išvadino skyle, teigė iš karto nutraukęs savo muzikinį pasirodymą ir žadėjo ten niekada nebekoncertuoti. Po tokio akibrokšto muzikinio klubo vadovas Edvinas nusprendė nebetylėti ir prieš TV3 infošou „Be komentarų“ kameras demaskuoti žinomą dainininką.

„Ruslanas Kirilkinas yra melagis ir aferistas. Noriu įspėti visus Lietuvos verslininkus ir klubų savininkus – nekvieskite jo koncertuoti“, – jau šį vakarą 19.10 val. pikantiškiausių ir sensacingiausių žinių laidoje „Be komentarų“ viešai savo nuomonę apie žinomą dainininką paskelbs uostamiesčio klubo vadovas.

„Mane ištiko šokas, kai perskaičiau, ką R. Kirilkinas pasakoja apie mano klubą. Visa tai – šmeižtas. Muzikinis klubas suremontuotas ir tvarkingas, o pats dainininkas ne tik atliko visą savo koncerto programą, kaip ir buvo sutarta, bet dar ir po koncerto pasiliko linksmintis su savo draugais“, – šįvakar TV3 eteryje pasakos muzikinio klubo vadovas, tikinantis, kad R. Kirilkinas jau ne pirmą kartą koncertavo jo klube.

„Ruslanu negalima pasitikėti. Įtariu, kad jis rezga sąmokslą prieš mane!“ – tvirtino muzikinio klubo vadovas.


Šiame straipsnyje: Ruslanas KirilkinasAferistas

NAUJAUSI KOMENTARAI

fgh

fgh portretas
Tai gal anas nedavė Kirilkinui, tai sugalvojo atkeršyt. :-)))))

1am

1am  portretas
meniu, nebuvo blynelių su vazelinu

juk

juk  portretas
tas klubo vadovas pats eferistas ir melagis o kaltina ir smeizia Ruslana.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių