Uostamiesčio „Kiwi“ klube padvelks nostalgija

Šeštadienį Klaipėdos naktiniame klube „Kiwi“ - muzikinių prisiminimų vakaras, žadantis kaip reikiant pakutenti lankytojų nostalgiškus jausmus.

„Kiwi“ - dar nė vienerių metų neturintis naktinis klubas, kuris ruošiasi užbaigti savo pirmąjį šokių muzikos sezoną su prisiminimais ir galbūt mesti užuominą apie būsimų naujų vakarėlių ciklą.

Šeštadienį „Kiwi“ startuos vakarėlis „KIWI Nostalgija“ su visiškai sukomplektuotu klubo rezidentų užtaisu. Plokšteles suks Manchini, Uncle Roll, DruGys ir svečiai Dj Sun bei Martynas M.

Mintis surengti muzikinių prisiminimų vakarą „KIWI Nostalgia“ kilo sulaukus daugybės  lankytojų pageidavimų bei prašymų grįžti į praėjusius muzikos laikus. Šis idėja bus įgyvendinta jau šį savaitgalį ir su kaupu!

Nors ir prisiminimai, tačiau be šiuolaikinių technologijų - niekaip. Šeštadienio vakarėliui, „Kiwi“ didžėjai ruošiasi atkapstyti iš „voratinkliais apsitraukusių“ kompiuterio kampų seniausius ir didžiausią nostalgiją keliančius kūrinius.

Tiek rezidentai, tiek klubo svečiai uostamiesčio publikai - senai pažįstami, todėl puikiai žino ir prisimena, kokie kūriniai prieš kelerius metus buvo karščiausi ir laukiamiausi klaipėdiečių šokių aikštelėse.

Vakaro svečio Dj Sun nuomone, „jeigu didžėjus už pulto sugeba nuspėti publikos norus, tuomet visi jo grojami kūriniai skambės kaip „geri“, salę apims euforija, ir visai nesvarbu, ar tai 2001-ieji, ar 2010 metai ir kada išleistas kūrinys“. Anot didžėjaus, vienas iš tokių, sugebančių „parklupdyti“ klausytoją ir dabar - Peter Heler pres. Stylus Trouble „Sputnik/Junior rec“.

Publikos pageidavimu, Manchinis žada gražinti legendinį Stella Nova kūrinį “Quiet Nights (Chris Walsh & Jeremy Coutre Extended Mix)”, kurio vokalui abejingų nėra ir dabar. Rezidentas prisimena, kaip patys kūrinio autoriai grojo jį tokiu metu, kai daugelis jau valgė pusryčius. “Salė buvo pilna, visi šoko ir iš laimės spiegė, o didžėjai, apimti nevaldomo muzikos jausmo, užsilipo net ant pulto! Tuo metu tikrai niekas nesiruošė  namo, nes salę buvo apėmusi vienybė - muzika“, - įspūdžiais iš praeities dalijosi Manchinis.

Klubo rezidentas Uncle Roll prasitarė, kad „KIWI Nostalgia“ - tai kūriniai, kuriuos išgirdus kiekvienam prisiekusiam klubų lankytojui pašiurpsta oda ir kūną užvaldo adrenalinas. Tai jausmas, kurį žino ir atpažįsta kiekvienas save gerbiantis klubinio ritmo entuziastas.

Gegužės 8 d. „KIWI nostalgija“ - uostamiesčio naktiniame klube „Kiwi“ (J.Janonio g. 27). Iki 23 val. pirmam 100 įėjimas nemokamas, kitiems - po 10 litų.


Šiame straipsnyje: klubai"Kiwi"nostalgija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių