Uostamiesčio „Kiwi” klube karaliaus lietuviška „house” mafija

Niekam nepavojingas lietuviškos „house“ mafijos atstovų susitikimas planuojamas šį šeštadienį uostamiesčio naktinio klubo „Kiwi“ šokių aikštelėje. Čia įvyksiančio vakarėlio „Made In LT“ metu draugiškai šokių muzikos ritmus surems brolių didžėjų „Deep Inc“ duetas bei Adamas Vicious.

Praėjusį savaitgalį „Made In LT“ renginyje pristatę Kastį Torrau ir jo „progressive“ bei „techno“ srovių paveiktą stilių, šiuosyk ”Kiwi” renginių organizatoriai pakvietė „lengvesnių“ žanrų atstovus, užsiimančius „house“ muzikos sklaida.

„Pavadinimas „Made In LT“ žymi vakarus, kurių metu klube gros žinomiausi šalies šokių muzikos atstovai, - teigė taip pat šeštadienį už didžėjaus pulto pasirodysiantis Uncle Roll. - Jokios gilios minties čia nėra - tiesiog stengsimės atkreipti lankytojų dėmesį į tai, kad lietuviška didžėjų scena pakankamai kokybiška ir nebūtina per daug žvalgytis į Vakarus ir tikėtis kažkokių stebuklų.“

Šeštadienio naktį prie grotuvų atsistosianti neišskiriama „Deep Inc“ komanda - tai du broliai: jau daugiau nei dešimtmetį plokšteles sukantis Tadeu Nice ir kiek vėliau didžėjaus karjerą pradėjęs Domino.

Naujausias „house“ tendencijas ne tik sostinėje, bet ir visoje šalyje diktuojantis duetas Lietuvos šokių aikštelių mėgėjams žinomas iš geriausių „deep soulful house“ vakarėlių, kuriuose jie pristatė tokius pasaulinio garso atlikėjus kaip DJ Yass, Danism, Groove Assassin ir daugelį kitų.

Pastaraisiais metais broliai užsimanė paragauti ir prodiuserių duonos. Remiksavę kūrinius įrašų kompanijoms „Tejal“, „Camio“, „Seamless“, „Reelgroove“, jie susilaukė pripažinimo ir svetur, o dabar atstovauja bene žymiausiai „soulful house“ leidyklai „Jaffa Music".

Vakaro nuotaikos vairas bus patikėtas ir didžėjui Adamui Vicious, kuris savo muzikos parinkimo skonį gludino žinomose Didžiosios Britanijos internetinėse radijo stotyse „Lifted Radio“ ir „SSRadio“. Jam yra tekę groti geriausiose Lietuvos šokių muzikos aikštelėse, lietuviams pristatant britą The DJ Kid Creole, apšildant Gregą Dorbaną iš „Reelgroove“, o nesenai jis prisijungė prie „Soulful House Mafia“ bendruomenės, kuri taip pat vienija „Deep Inc“ bei šiauliečius „f2f“.

Adamas grodamas klubuose, be „deep“ ir „soulful“, duoklę atiduoda ir „funky house“ muzikai, o kaip favoritus išskiria šias leidyklas: „Nervous“, „King Street“, „Purple Music“, „Reelgroove“, „GOGO", „Soul Heaven“ ir t.t.

Įėjimas į „Kiwi“ klubą (J.Janonio g. 27, Klaipėda) sausio 23 d., šeštadienį, iki 23 val. - nemokamas, vėliau - 10 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių