„Unusual Projects“ kviečia siekti Lietuvos rekordo

1858m. rugpjūčio 26d. telegrafu buvo išsiųsta pirmoji žinutė.  Šiemet, praėjus lygiai 153 metams po šio įvykio, Unusual Projects kviečia visus žmones išsiųsti žinutę pasauliui, į pagalbą pasitelkiant savo kūno kalbą.

Rugpjūčio 26d. visi aktyvūs ir veiklūs žmonės turės progą susitikti vienoje vietoje – Unusual Projects eisenoje bei po jo vyksiančiame „flashmobe“. Renginio metu bus siekiama naujo Lietuvos rekordo – bendromis pastangomis iš žmonių dėliosime rekordiškai didelį žodelį „UP“. Šiuo žodžiu siekiama pabrėžti beribes žmogaus galimybes ir jo tobulėjimą – nuolatinį kilimą aukštyn visose gyvenimo srityse. 

„Dauguma eisenų vyksta monotoniškai – savo interesus visi žmonės siekia parodyti vienodai. Mes norime atgaivinti Kauno miestą, į senamiestį bei Laisvės alėją įnešti šiek tiek daugiau energijos ir vėjavaikiškumo. Būtent todėl siekiame suburti didelį skaičių žmonių vienoje vietoje. Neskubame suaugti ir nebijome būti vaikais, todėl eisenos dalyviai turi būti pasiruošę netikėtumams“, - pasakojo viena iš renginio organizatorių Justina Laucevičiūtė.

Kaunas – gyvas miestas. Kas gali įrodyti šį teiginį geriau, nei šurmuliuojančios pagrindinės miesto gatvės? Didžiausius tikslus galime pasiekti tik suvieniję savo jėgas, todėl kviečiame visus prisijungti prie Unusual Projects! Rugpjūčio 26d.  17h visi kauniečiai ir miesto svečiai yra laukiami prie Kauno Rotušės. Iš ten eisena pajudės link centrinio miesto fontano, kur ir vyks „flashmobas“. Po jo visi renginio dalyviai bus kviečiami pratęsti vakarą klube „Džem Pub“ – čia jų lauks įdomūs savęs pažinimo užsiėmimai.

Jaunimas laiko savo rankose visą Lietuvos ateitį. Norėdami keisti nusistovėjusią situaciją, turime priimti netradicinius sprendimus, tad turėkime drąsos gyventi kitaip.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laura

laura portretas
Šaunuoliai, kuo daugiau tokiu renginių!

inga

inga portretas
Smagu, kad Kaunas tampa vis patrauklesniu miestu savo miestelėnams ir svečiams. Dėkoju renginio iniciatoriams!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių