U.Kiguolis prabilo apie milžiniškas buvusio NEO dainininko skolas

Paaiškėjo, kad Irma Jurgelevičiūtė ne vienintelė Lietuvos garsenybė, kurią vilioja svetimi turtai.

„Šitas žmogus man buvo kaip draugas. Iš pradžių prašydavo paskolint tai šimtą litų, tai du. Paskui jau prireikdavo jam daugiau. O galiausiai pradėjo skolų negrąžinti”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” šį trečiadienio vakarą 20.55 val. pasakos verslininkas Ugnius Kiguolis.

Žmogus, apie kurį trečiadienio vakarą kalbės laidoje „Karamelinės naujienos” –  prieš ketverius metus mirusio dainininko Alvydo Lukoševičiaus - Obuolio sūnus Tadas Lukoševičius.

Tas pats, kuris buvo grupės NEO žvaigždė.

Tas, kuris gyrėsi savo verslais ir pasakojo, kad per vakarėlį išleisti kelis šimtus litų jam -  vienas niekis.

„Anksčiau jis pasiskolindavo iš vieno draugo, pinigus „prabaliavodavo”, bandydamas sukurti įvaizdį, kad yra turtingas. Paskui pasiskolindavo iš kito, kad atiduotų skolą tam pirmajam. Tokia grandinė gaudavosi. O skolos vis didėjo ir didėjo”, - sakė U.Kiguolis.

Ar gali būti, kad iš viešumos staiga dingęs Tadas buvusiems draugams bei kolegoms skolingas beveik pusę milijono litų? Ar tiesa, kad užgesusios žvaigždės ieško policija? Šį vakarą prabilti apie siaubingas, su Tadu susijusias istorijas ryžtasi du žinomi Kauno verslininkai: modelių agentūros vadovas Ugnius Kiguolis ir naktinio klubo savininkas Giedrius Ambrazevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių