Ugnė Skonsmanaitė – į LNK eterį po dviejų mėnesių kelionių

Nuo naujojo, aistringo LNK sezono infošou KK2 eteryje žiūrovai išvys pailsėjusią ir kupiną jėgų žaviąją vedėją Ugnė Skonsmanaitę. Kiekvieną vasarą Ugnė stengiasi atitrūkti nuo darbų. Jau tapo tradicija, kad porai mėnesių mergina palieka Lietuvą ir leidžiasi į keliones po pasaulį.

„Atostogauti galiu tik kartą metuose, vasarą, nes visas televizinis sezonas būna labai įtemptas. Šį pavasarį net visi sekmadieniai buvo užimti, kai vedžiau tiesioginį „Lietuvos balsą“. O kur dar mokslai... Todėl prasidėjus vasarai iš karto dviem mėnesiams išskridau atostogų“, - sako Ugnė Skonsmanaitė.

Pasak Ugnės, beveik visą vasarą trukusi kelionė neprailgo. „Stengiuosi mėgautis momentu ir negalvoti apie grįžimą. Tas grįžimas vis tiek įvyks... Nors per tuos du mėnesius atostogų pasiilgstu draugų, šeimos, darbo kolektyvo, bet patiriu pačių geriausių emocijų, nuotykių. Tomis dienomis būnu savimi, būnu sau, todėl niekada viešai nepasakoju įspūdžių, nerodau nuotraukų. Manau, kad turiu teisę tuos du mėnesius pasaugoti sau“, - sako mergina.

Pasak KK2 vedėjos, šiemet grįžti į darbą skubina ir artėjantis karštas politinis sezonas.

„Netrukus rinkimai, karšti todėl laukia labai spalvingas KK2 sezonas“, - sako Ugnė. Politikos mokslus studijuojanti vedėja sako jau apsisprendusi, už ką balsuos, bet savo politinių pažiūrų neišduoda. Rudenį Ugnė grįš į ketvirtą universiteto kursą, studijuoti liko dar dveji metai – mat mergina mokosi neakivaizdžiai.


Šiame straipsnyje: Ugnė SkonsmonaitėLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

MODESTA

MODESTA portretas
PRAU

MODESTA

MODESTA portretas
FRIV GERAS

PATRIKAS

PATRIKAS portretas
IRMA MU TAI
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių