Tyrėjai aiškinasi Whitney Houston mirties priežastis

Los Andželo apygardos tyrėjai toliau aiškinasi, dėl ko mirė Whitney Houston, kuri buvo rasta negyva savo kambario viešbutyje „Beverly Hilton“ vonioje.

Koronerio įstaigos pareigūnai sako, kad policijos detektyvų prašymu neskelbs jokios informacijos apie sekmadienį atliktą skrodimą.

48 metų dainininkę šeštadienį negyvą rado vienas jos aplinkos žmogus. Tai įvyko vos kelios valandos prieš tai, kai ji turėjo pasirodyti iškilmingoje „Grammy“ išvakarių vakarienėje.

Koronerio pavaduotojas Edas Winteris (Edas Winteris) atsisakė pasakyti ką nors daugiau apie kambario būklę ar kokius nors tyrėjų rastus įrodymus.

Jis tik nurodė, kad ant velionės kūno nėra jokių akivaizdžių smurto žymių, bet pareigūnai neatmeta jokių galimybių, kol nebus gauti toksikologinio testo rezultatai. Jie paaiškės tik po kelių savaičių.

„Šiuo metu ... nusikaltimo požymių nėra“, - sekmadienį prieš „Grammy“ įteikimo ceremonijos pradžią žurnalistams sakė E.Winteris.

Paklaustas, ar tiriama savižudybės versija, E.Winteris atsakė: „Aiškinamės visus šios bylos aspektus ir tikimės, kad galbūt iki trečiadienio ar ketvirtadienio gali paaiškėti daugiau informacijos“.

Apie įžymybes rašanti interneto svetainė TMZ pranešė, jog W.Houston viešbučio kambaryje buvo rasta įvairių receptinių vaistų ir jog šeimos nariai sako, kad ji vartojo „Xanax“, dažnai skiriamą nerimui slopinti.

„Xanax“ drauge su alkoholiu gali sukelti mieguistumą, tad būtų galima manyti, kad W.Houston vonioje galėjo prarasti sąmonę ir užspringti vandeniu. Pranešama, kad kai dainininkė buvo rasta, jos galva buvo po vandeniu.

Greitosios pagalbos medikai nesėkmingai bandė gaivinti W.Houston, bet likus kelioms minutėms iki 16 val. vietos laiku buvo konstatuota iš vonios ištrauktos dainininkės mirtis.

Policininkai dainininkės numeryje alkoholinių gėrimų nerado, tačiau žiniasklaida praneša, kad W.Houston alkoholį vartojo prieš nuvykdama į viešbutį.

Beverli Hilso policijos leitenantas Markas Rosenas sakė, kad policija daugiau detalių apie dainininkės mirties aplinkybes gali paskelbti pirmadienį, bet tai priklausys nuo to, ar detektyvams atrodys tikslinga jas skelbti.

W.Houston šeštadienį vakare turėjo dainuoti per „Grammy“ išvakarių renginį, kurį organizavo muzikos prodiuseris ir jos ilgametis patarėjas Clive'as Davisas.

Jis neatšaukė šio tradicinio renginio, įvykusio tame pačiame viešbutyje, kur mirė W.Houston ir kur jos palaikai buvo beveik visą šeštadienio vakarą. Vakarienė ir koncertas buvo dedikuoti velionei, C.Davisas paprašė pagerbti ją tylos minute.

W.Houston ketvirtadienį dalyvavo C.Daviso koncerto repeticijose, patarinėjo dainininkėms Brandy ir Monicai, sakė vienas renginyje dalyvavęs asmuo, kuris neturėjo įgaliojimų kalbėti apie tai viešai.

Pasak to šaltinio, W.Houston atrodžiusi netvarkinga, smarkiai prakaitavo, nuo jos sklido alkoholio ir cigarečių kvapas. Šis apibūdinimas tėra vienas iš nesuskaičiuojamų pranešimų apie šios nepaprastai talentingos ir nuostabios atlikėjos, kuri kažkada buvo vadinama auksine muzikos industrijos mergaite, nuopolį.


Šiame straipsnyje: Whitney Houston

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių