TV6 žiūrovų laukia Amerikos atradimai su Jamie Oliveriu

Garsusis kulinarijos guru Jamie Oliveris TV6 žiūrovus kviečia į kelionę po "svajonių šalį" - Ameriką. Šeštadienį prasideda naujausias, šešių dalių virėjo šou „Džeimis Oliveris Amerikoje”.

Jamie ne tik aiškinsis amerikiečių virtuvės subtilybes, bet ir gilinsis į socialines problemas bei XXI a.  Amerikos kultūrinių reiškinių skirtumus. "Glamūrinį" Los Andželą TV6 žiūrovai pamatys visai kitokį - J.Oliveris parodys „Angelų miesto” tamsiąją pusę - narkotikus, gaujas ir prievartą. Virėjas taip pat supažindins su bendruomenėmis, kurios turi kuo pasigirti, ypač savo tradiciniais patiekalais.

Tikram britui rūpėjo ir beveik kiekvieno berniuko svajonė - kaubojų gyvenimo ypatumai. Jamie lankėsi laukiniuose vakaruose, leido laiką rodeo, kopė į kalnus ir miegojo po atviru dangumi. Žinoma, gamino ir vietos kaubojams.

Didįjį Niujorką naujojo TV6 kulinarijos šou „Džeimis Oliveris Amerikoje” gerbėjai taip pat pažins kiek kitokį. Šį kartą šefas prabangius restoranus ir jaukias vietines kavinukes iškeitė į emigrantų virtuvės paslaptis. Egiptiečių, perujiečių ir kinų virtuvės patiekalus galimą paragauti čia pat - jų nelegalioje valgykloje, kuri įkurta buto svetainėje.

Jamie sustojo ir Luizianos valstijoje, susipažino su aligatorių medžiotoja ir jaukaus restorano savininku, kuris savo turtą prarado po ką tik praūžusio uragano. Kaip sekėsi Oliveriui padėti pasiruošti naujam užeigos atidarymui, kokia buvo Arizona ir susitikimai su rezervate gyvenančiais indėnais bei varžybos su geriausiais barbekiu kepimo meistrais - kulinarijos šou „Džeimis Oliveris Amerikoje” - nuo lapkričio 14 dienos, šeštadieniais 13.00 val. per TV6.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių