TV3 žada „3 buto“ raktus, atrakinančius šalies žvaigždžių paslaptis

„Aš turiu raktus“ - ši frazė TV3 žiūrovams jau pažįstama. Blizgiu raktų pakabuku ekrane mojuoja ne vienas gerai žinomas eterio veidas. Ką rakina šie raktai? Kam jie atiteks?  Atsakymas džiugina: šiuos raktus po Naujųjų turės ir TV3 žiūrovai.

„Mūsų adresas - trečias butas, TV3”, - juokauja būsimi laidos vedėjai visiems pristatydami naują ypatingą, šiuolaikišką, pramoginį šou - intriguojančiu pavadinimu „3 butas“.

„Jau nuo sausio 5 dienos 20.30 val. žiūrovų laukia nenutrūkstantis vakarėlis, kuriame nestigs įdomių ir pikantiškų pokalbių su ne mažiau įdomiais, aktualiai „prisidirbusiais” ar tiesiog visų geidžiamais superherojais. Čia niekas niekada nežiovaus. Bus daug judesio, daug pašnekovų, daug žvaigždžių. „3 butas“ įrengtas taip, kad bet kuri į svečius užsukusi pramogų pasaulio žvaigždė ar įdomus pašnekovas turės vietos atskleisti savo talentui. Bute užteks vietos ir muzikiniams pasirodymams, ir erdviam vonios kambariui, kuriame vyks pikantiškiausi pokalbiai“, - intriguoja naujos TV3 laidos „3 butas“ idėjos autorius ir vienas vedėjų Gediminas Jaunius.

Šiame ypatingame, nė vieno vakarėlio ir nė vieno svarbaus savaitės pramogų įvykio nepraleidžiančiame bute vakarus leis ir pikantiškomis naujienomis dalinsis net šeši vedėjai.

Raktais nuo naujos laidos jau džiaugiasi charizmatiškasis aktorius ir laidų vedėjas Leonardas Pobedonoscevas-Leo, žavioji Aistė Paškevičiūtė, paslaptinga ir kišenėje žodžio neieškanti Skaiva Jasevičiūtė, į televizijos ekranus grįžtanti garsioji žurnalistė, vakarėlių liūtė Jurga Klimaitė-Riebling, provokacijos ir kritikos meistras Jurijus Smoriginas ir neseniai žaviausią Lietuvos perlą išrinkęs nepailstantis idėjų autorius Gediminas Jaunius.

„Tai ne įprastas pokalbių šou. „3 butas” žiūrovus intriguos originaliais tik mūsų laidai parengtais muzikiniais pasirodymais ir netikėtose vietose surengtais interviu. Tikimės, kad net Jurijus Smoriginas bus mažiau kritiškas, bet juk jis - nenuspėjamas”, - sako viena laidos vedėjų Skaiva Jasevičiūtė ir užsimena, raktai išdalinti dar ne visiems.

Netrukus vieną komplektą ir vietą bute gaus dar vienas simpatiškas ir gerai žinomas televizijos veidas. 

„3 butas“ - nuo sausio 5 dienos 20.30 val. per TV3.

 


Šiame straipsnyje: gediminas jaunius3 butas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių