TV3 vakarėlyje siautė 100 žvaigždžių ir lietus

2009-aisiais TV3 vakarėlyje gausaus lietaus sulaukę žvaigždūnai be jo neapsiėjo ir šįmet, nors daliai susirinkusių lietus patiko - nusimetę batelius šoko basi.

"Šį vakarą bus pildomi visų norai", - vakarėlio pradžioje šūktelėjo Vytautas Rumšas jaunesnysis. TV3 televizijos vadovės Lauros Blaževičiūtės norai - aukšti televizijos reitingai.

"Praeitais metais taip pat lijo, tačiau jis pasiteisino, mat TV3 sezonas buvo vienas sėkmingiausių. Iki tol nebuvome turėję tokio sezono, į kurį sugrįžtų tiek daug ankstesnių sezonų programų", - lietaus įtaką reitingams pastebėjo vadovė.

Nors kokteilių baro "Pabo Latino" kiemelyje lietus nesiliovė mirkęs puošnių damų suknių, V.Rumšas jaunesnysis kėlė susirinkusiųjų ūpą. "Broliai ir seserys, nebūkime tokie arogantiški ir nusiminę - plojimais palaikykime žvaigždes", - ragino vienas vakarėlio vedėjų.

Ko gero, bene labiausiai lietus pradžiugino dainininkę Irmą Jurgelevičiūtę, kuri lietuje taip įsijautė, kad nusimetusi savo batelius ir, dainuodama specialiai parinktą dainą "Meilės lietus", ištaškė visas klubo kiemelio balas.

"Basai šokti yra daug geriau, o dar kai įsijauti į dainą - kaifuoji", - mano I.Jurgelevičiūtė. "Su bateliais per tokį lietų baisu ir paslysti", - pridūrė atlikėja.

Aktorius Vytautas Tomkus prisipažino, kad atvykstant į TV3 vakarėlį teko gerokai paprakaituoti, mat visą kelią vykstant iš savo sodybos į Vilnių nesiliovė liję. "Visą kelionę nebuvo kada išjungti automobilio valytuvų, tad kelionė kiek išvargino. Vis dėlto, atvykti buvo verta - sušis buvo labai skanus", - klubo virtuvę pagyrė V.Tomkus.

"Kaip lengviau plaukti prieš srovę - šuniuku ar varlyte?", - šmaikštaudamas pasiteiravo kitas renginio vedėjas Vytautas Šapranauskas laidos "Srovės" vedėjos Audrės Kudabienės.

Būtent V.Šapranauskas ir sulaukė bene daugiausiai vakarėlio dalyvių ovacijų. "Dainuos - maestro Vytautas Šapranauskas", - iškiliai  pristatė V.Rumšas jaunesnysis. "Koks aš tau maestro? Aš dar net ne mokytojas", - atrėžė V.Šapranauskas, publikai dovanojęs Danielio Dolskio kūrinį "Lietuvaitė" bei "Onyte, einam su manim pašokti". Dainos taip išjudino žurnalistę Rūtą Grinevičiūtę, kad per jas laidų vedėja trypė polką.

"Pro šalį varo Šapras...", - juokaudamas tarstelėjo Nacionalinio dramos teatro vadovas Adolfas Večerskis.

Energinai šokantys bei dainuojantys TV3 žvaigždūnai įrodė, kad jie pasiruošę kautis dėl pačių aukščiausių reitingų.


Šiame straipsnyje: TV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių