TV3 televizija imasi ryto laidos formato

Nuo rudens ankstyviausius TV3 televizijos žiūrovus žadins šviesi televizijos naujovė – ryto laida „Nauja diena“. Darbo dienomis nuo pat 6.30 val. iki 8 val. ryto į „Naujos dienos“ studiją susirinkę pozityvūs laidos vedėjai – Jurgita Jurkutė, Agnė Grigaliūnienė, Mindaugas Rainys ir Martynas Starkus – padės šviesiai keltis ir namus palikti su šypsena.

Iki šiol buvusi mylimiausia televizija žiūrimiausiu laiku – vakarais, TV3 metė sau naują iššūkį ir ištikimiausių žiūrovų namuose dėmesį nusprendė užsitarnauti rytais. „‚Nauja diena" – geros nuotaikos ir informacijos laida. Ryto laidos vedėjai turi būti draugiški, jaunatviški, tačiau kartu privalo turėti televizinės patirties. Mūsų pasirinkti vedėjai – Jurgita, Agnė, Mindaugas ir Martynas – kaip tik geriausiai ir atitinka šiuos apibūdinimus“, – prie ryto laidos vairo stojusius vedėjus giria TV3 Žinių tarnybos vadovas Sigitas Babilius.

Pasak jo, jau daugiau nei 50 metų pasaulyje egzistuojančių televizijos ryto laidų formatas yra klasikinis – svarbiausia informacija ir gera nuotaika, kuria galėtų užsikrėsti žiūrovai. Tad ką per pusantros valandos išvys TV3 ryto laidos žiūrovas? „Tikslas paprastas – TV3 žiūrovas, besiruošdamas išeiti iš namų į darbą, mokyklą ar universitetą, turi sužinoti viską, kas svarbu tą dieną. Tad ‚Naujoje dienoje‘ bus viskas, kas ir privalo būti: aktualiausia informacija, laikraščių apžvalga, pokalbiai ir diskusijos su laidos svečiais, pramogų pasaulio naujienos, gyvenimo būdo temos, humoras, orai, horoskopai, croissant‘ai ir kava“, – „Naujos dienos“ laukiančius TV3 žiūrovus informuoja S. Babilius.

Rytinę laidą iš lietuviškų kanalų iki šiol turėjo tik „Lietuvos televizija“.





NAUJAUSI KOMENTARAI

hm...

hm... portretas
ir vel tie patys veidai ...Tiesa pasakius Jurkutes jau per daug ...ir kaip si karta Sapranausko nebus ? Juk jis "visu galu talentas " ir vedejes ir teisejas ....

na

na portretas
gerai,kad parašė nereikės laiko gaišti ir žiūrėti...

jėėė

jėėė portretas
O tai smorygino nebus? Gi be jo- ne kermošius.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių