TV3 „Šok su manimi“ dalyvaus ir policijos komisaras

Šokėja Rasa Židonytė, pernai šokio ypatumų išmokiusi Justiną Jankevičių, šiemet TV3 projekte "Šok su manimi“pasirodys su policijos komisaru Ramūnu Matoniu.

Pareigingas vyras, policijoje nuo eilinio tapęs komisaru, naują iššūkį priima dėl dviejų priežasčių. Pirmoji – noras parodyti Lietuvos žmonėms, kad policininkai yra tokie pat piliečiai kaip ir visi kiti, o antra – asmeninis tobulėjimas ir kerinti laikysena.

„Pagrindinė priežastis, dėl kurios ryžausi dalyvauti šiame projekte – noras parodyti žmonėms, kad policijos pareigūnai irgi yra tokie patys žmonės: jie moka šokti, dainuoti, šypsotis, linksmintis, bendrauti. Nusivilkę uniformą mes įsiliejame tarp žmonių ir gyvename lygiai tokį patį gyvenimą kaip ir visi kiti. Dar viena priežastis, dėl kurios šoksiu, – tai mano asmeninis noras tobulėti, išmokti šokti, lavinti savo laikyseną, būti pasitempusiam. Visuomet gyvenime mėgau iššūkius, adrenaliną, todėl šis projektas – dar viena galimybė realizuoti save“, – pasakoja „Šok su manimi“ šokių aikštelėje plušantis komisaras R. Matonis.

Pareigūnas, nuo rudens besisuksiantis šokių aikštelėje, repetuoja kasdien ir net žada paaukoti savo atostogas.

„Šiuo metu atostogauju. Tikiuosi, pavyks bent savaitei kur nors išlėkti. O jeigu ne, tai visos mano atostogos bus paaukotos šokiams. Matau, kaip stengiasi Rasa, todėl man visai nesinori jos nuvilti. Ji labai reikli tiek man, tiek sau ir stengiasi iš manęs išspausti net neįmanomus dalykus. Repeticijos nėra lengvos, tačiau mūsų požiūris į darbą sutampa, ir tai yra svarbiausia“, – sako naujasis „Šok su manimi“ dalyvis.

Ramūnas puikiai susitvarkė su misija – vyko Europos Sąjungos prašymu stebėti įvykių Gruzijoje. O kaip jam seksis dalyvauti šokių projekte, kur net neperšaunamos liemenės negalės išgelbėti nuo komisijos ir žiūrovų verdiktų, sužinosite netrukus.

„Labai svarbu, kai žmogus turi didelį norą. Ramūnui jo tikrai nestinga. Socialiniame tinklalapyje radau jo pasakytą mintį ir nustebau, kad jis pareiškė, jog įsimylėjo ir šis jausmas užaugino sparnus, o ta meilė vadinasi šokiai“, – šypsosi N. Kavaliauskienė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių