TV3 rudenį rodys naują lietuvišką serialą „Širdys paklydėlės“

Televizijos prodiuserių kompanija „Videometra“ pradeda filmuoti naują serialą „Širdys paklydėlės“.

Jis pasakos apie skaudžius šeimų likimus, garbaus amžiaus senelius, atsidūrusius globos namuose, ir jų vaikaičius, įkliuvusius į prostitucijos pinkles. Nuo rudens šį serialą rodys TV3 televizija.

Istorija prasideda nuo pradedančio verslininko nesėkmės – žmona miršta gimdydama, o jo naivumu pasinaudoja prostitutė, kuri ant jo bare užsiundo savo pažįstamus. Šie apiplėšia jauną vyrą ir sumuša. Nuo tada jo gyvenimas pasikeičia – nebelieka praeities, tik nauja pavojų kupina aplinka. Prieš 20 metų praradęs atmintį, praranda ir likusią šeimą bei naujagimę. Dabar jis pasiturinčiai gyvena su nauja žmona ir į nusikalstamus reikalus mėgstančia veltis dukra. Verslininkui rūpi ne tik dabartinės šeimos bėdos, bet ir gyvenimas, kurio visai neprisimena.

Naujos istorijos prodiuseris Rolandas Skaisgirys, klausiamas, kas paskatino sukurti filmą, kurio viena šaka remiasi į senelių namus, juokauja: „Kadangi senstu – jau pradėjau galvoti ir apie tai. Esu vienišas, tad man belieka senelių namai... O jeigu rimtai – šio serialo esmė yra ne tik gyvenimas senelių namuose, bet ir dviejų jaunų merginų iš skirtingų socialinių sluoksnių likimai. Jų kelyje iškils prostitucijos grėsmė. Ir kaip merginos tai išgyvens. Beje, ši istorija paremta tikrais faktais. Neįtikėtina, jaudinanti istorija.“

„Širdys paklydėlės“ istorijos scenarijų rašo Aidas Žiliukas ir Rimvydas Strielkūnas. Režisierius – Balys Latėnas. Seriale vaidina visas aktorių žvaigždynas: Vytautas Tomkus, Vaiva Mainelytė, Ferdinandas Jakšys, Adrija Čepaitė, Jonas Braškys, Andrius Bialobžeskis ir kt.

Naujas serialas „Širdys paklydėlės“ – nuo rudens per TV3.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių