TV3 pristatė šventinius projektus

TV3 prekybos cenre „Ozas“ surengė žurnalistų pusryčius, per kuriuos supažindino su rengiamais naujais projektais.

TV3 gruodį žiūrovams paruošė daugybę staigmenų – renginių ir įvykių su garsiausiomis šalies scenos žvaigždėmis, populiariausiomis dainomis ir netikėtais scenariniais, scenografiniais ir choreografiniais sprendimais.

Pirmasis šventinių renginių maratoną TV3 eteryje pradės Kūčių koncertas gruodžio 24-ąją. Prie ilgo bendro Kūčių stalo su TV3 žiūrovais eteryje susės nuostabiausių Lietuvos balsų savininkai. Čia stulbinamai skambės specialiai koncertui paruoštos pasaulinio garso ir mūsų, lietuviškos, Kūčių vakaro giesmės ir dainos.

„Labai norime, kad šiemet žmonės prie šventinio stalo išgyventų kitokį jausmą, nei žiūrėdami įprastą „foninį“ koncertą. Norime, kad įsijungus TV3 televiziją namus užplūstų toks jaukumas kaip užkūrus židinį, – sako renginio prodiuseris „Elitaz“ kūrybos namų atstovas Gediminas Jaunius. – Kūčių vakaro koncerto vedėjais pakvietėme brolį Astijų ir visų pasiilgtą šiltos širdies televizininkę Aureliją Razmarataitę. Jie ateina su misija visuomenei priminti Kūčių vakaro šventumą, jaunajai kartai  – „plotkelių‘ svarbą. „Tylią naktį“ drauge su TV3 žiūrovais ir skambiausiais Lietuvos balsais giedos gospel choras „Sounds in G“ ir Rosita Čivilytė.”

Norintys Kūčių giesmes išgirsti gyvai, renginio prodiuseris kviečia gruodžio 14-ąją atvykti į „Ozo” prekybos ir pramogų centro kino teatrą „Multikino“, kur vyks koncerto filmavimas. Bilietų į šį renginį kiekis ribotas.

Pirmą Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, TV3 televizija žiūrovams dovanos Kalėdų dvasios paskleidimo koncertą su Violeta ir Viliumi Tarasovais, Rūta Ščiogolevaite, Irena Starošaite, Žilvinu Žvaguliu, „69 danguje” ir „Yva“ merginomis, Birute Dambrauskaite, Atlanta, pašėlusiais „InCulto” ir „Junior”, su Kalėdų koncerto vedėjais Jurgita Jurkute, Edita Užaite, Ineta Stasiulyte ir Vytautu Rumšu bei kitais lietuviškos scenos ir televizijos grandais. Kalėdų dvasios paskleidimo koncertas bus filmuojamas šį penktadienį, gruodžio 3 dieną, 19 val. aikštėje prie „Ozo” prekybos ir pramogų centro.

„Šis renginys nemokamas, laukiame visų vilniečių, Vilniaus svečių, nes kuo daugiau žmonių susiglaus pečiais, tuo bus šilčiau! – į koncerto filmavimą kviečia G. Jaunius. – Drauge su talentingiausiais Lietuvos šviesos dailininkais rengiame ypatingą muzikos ir šviesos reginį. Koncerte bus ir juokingų dalykų, kurie visus išvers iš veltinių, ir jaukių, jautrių epizodų. Į koncertą atvyks ir Kalėdų eglę iškilmingai įžiebs lietuviškasis Kalėda.”

Antrą Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, TV3 pakvies gerumo telemaratonui – žiūrovai pamatys pasakišką TV3 ir SEB banko „Išsipildymo akcijos“ reginį – tikrų tikriausią kino filmą „Kalėdų pasaka“, kuriame garsiausios šalies muzikos, šokio ir scenos žvaigždės taps įvairiausiais pasakų personažais: „69 Danguje“ merginos – Kalėdų miestelio gyventojomis, „Kastaneda“ – piktukais ir blogų kerų skleidėjais, „Studentės“ – Kalėdų Senelio elfėmis, Jurijus Smoriginas – kompleksuotu ir šiek tiek kandžiu muzikinių norų elfu, Audrius Bružas ir Ramūnas Cicėnas – piktukais, kurie už blogus darbus buvo išvaryti iš Kalėdų Senelio rūmų, Rimantė Valiukaitė – čigone, Lina Joy – Elfų pilies Fėja, Irūna Puzaraitė ir Laima Lapkauskaitė – dukra ir mama, Liudas Mikalauskas – kaminkrėčiu ir debesų šlavėju, Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus – įsimylėjusiais elfais, Žilvinas Žvagulis – Kalėdų Senelio įpėdinių choreografu, Česlovas Gabalis – giriniu, Deivis – Kalėdų Seneliu, Linas Adomaitis – nelaimingai įsimylėjusiu vienišu siuvėju elfu, Neringa Čereškevičienė – Kalėdų pilies koncertmeistere, Aurimas Žvynys – įsimylėjusiu elfu romantiku ir paštininku ir taip toliau. Speciali misija gerumo telemoratone patikėta „Išsipildymo akcijos“ globėjai Nomedai Marčėnaitei, Jurgitai Jurkutei, Ričardui Doveikai ir Marijui Mikutavičiui.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, TV3 žiūrovų lauks įspūdingas tiesioginis eteris – Naujųjų koncertas, o sausio 6-ąją šventinių reginių ir renginių maratoną karūnuos Trijų karalių eisena, nusidrieksianti per visą Vilnių – trys mobiliosios scenos, simbolizuosiančios Tris karalius, Vilniaus gatvėmis važiuos net keletą valandų.

„Tai bus panašu į šventinį karnavalą-paradą, – šypsosi G. Jaunius. – Šio renginio programą kuriame atsižvelgdami į tradicijas ir tikrąją švenčių prasmę, tačiau kartu siekiame, kad visa tai būtų netikėta ir naujoviška.”


Šiame straipsnyje: TV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių