TV3 kviečia švęsti tarptautinę šokio dieną

TV3 projekto "Tu gali šokti" kūrėjai ir dalyviai Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių gyventojus kviečia švęsti tarptautinę šokio dieną.

Balandžio 29 d. 18 val. visi neabejingi šokiui laukiami centrinėse miestų aikštėse, kur bendro šokio mokys garsūs choreografai. Vilniaus Rotušės aikštėje susirinks žymiausios miesto šokių mokyklos, dalyvaus Editos Daniūtės, "Šokiai.lt" ir kitų šokių studijų meistrai. Klaipėdos Atgimimo aikštėje vyksiančiame renginyje dalyvaus "Tinos Dance" kolektyvas, o Šiauliuose - Višinskio aikštėje šoks gatvės šokėjai. Kauniečiai taip pat entuziastingai ruošiasi tarptautinei šokių dienai Kauno Rotušės aikštėje.

Įvairaus šokio aistruoliai yra kviečiami ne tik pažymėti ir dalyvauti tarptautinėje šventėje, bet ir fotografuoti ar filmuoti savo šokį ir siųsti „Tu gali šokti“ laidos kūrėjams. Ryškiausių pasirodymų atlikėjai bus apdovanoti kvietimais į tiesiogines šou transliacijas, kurios prasidės nuo gegužės 2 dienos. Daugiau informacijos apie konkursą rasite www.tv3.lt/tugalisokti


Šiame straipsnyje: Tu gali šoktišokio diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių